Jump to content

Noua achizitie

alex 83

Recommended Posts

Hai frate, iar exagerati cu dieselul asta, totusi nu vorbim de Passat care face nor in forja...iar sa ajungi sa-ti speli parbrizul dupa ce i-a dat dieselul din fata forja e cel putin hilar, a naibii funingine s-a lipis de parbrizul uscat cu toate ca exista un flux de aer generat de viteza...

Frumoasa masina, mai bine zis din ce in ce mai frumoasa masina! Ornament toba+ eleron si cam aia e...Succes! Vezi ca daca e prea frumoasa o sa inceapa sa atraga chei pe tabla....

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu te-ai obisnuit cu Alexxx inca? si cu exagerarile lui? mai ales cand este vorba de e46 320d?

ON: pacat ca ai renuntat la ideea cu tipsu.arata aiurea rau cu chestia aia in jos. da e alegerea ta. macar umple locul de la bara spate sa nu se vada evacuarea :twoup: daca tot vrei sa fi mai catolic decat papa

Frumoasa masina, mai bine zis din ce in ce mai frumoasa masina! Ornament toba+ eleron si cam aia e...Succes! Vezi ca daca e prea frumoasa o sa inceapa sa atraga chei pe tabla....

Multumesc la fel!

Deocamdata nu am primit nici o cheie,dar nu e timpul pierdut :twoup:

Multumesc la fel!

Deocamdata nu am primit nici o cheie,dar nu e timpul pierdut :twoup:

daca vrei iti pot da de la mine...am vreo 6 chei fiecare de cate 10-15cm pe capota si aripa...asa la os :twoup:

Edited by Gunther

Legat de trimuri,asa ceva vreau :twoup:

http://i264.photobucket.com/albums/ii174/alexandru_83/6683_1024.jpg

imi place mai mult volanul asta decat cel cu spitza centrala dubla :twoup:

Acesta este de M, celalalt este cel sport.

votez pt un tips decent :twoup: schimba mult aspectul spatelui, fie diesel sau benzina

PS : a mea a rezistat peste 6 luni nezgariata dupa ce l-am montat...

LE : inca nu am fost nevoit sa curat ornamentul de funigine ( desi are site pe interior ), este suficient jetul de la spalatorie pt a arata ca nou.

post-2084-1211311258_thumb.jpg

Edited by cat

iar sa ajungi sa-ti speli parbrizul dupa ce i-a dat dieselul din fata forja e cel putin hilar, a naibii funingine s-a lipis de parbrizul uscat cu toate ca exista un flux de aer generat de viteza...

Si eu cred ca e cam exagerata povestea.

votez pt un tips decent :twoup: schimba mult aspectul spatelui, fie diesel sau benzina

PS : a mea a rezistat peste 6 luni nezgariata dupa ce l-am montat...

LE : inca nu am fost nevoit sa curat ornamentul de funigine ( desi are site pe interior ), este suficient jetul de la spalatorie pt a arata ca nou.

Hmmm...arata chiar bine :twoup:

doar al lui arata bine? al meu ce are?

si la urma urmei nu vrei sa il pui. ca sa nu murdaresti barbrizele gentlemanilor cu 6 cilindrii din spatele tau. pai te rog frumos....

Din pacate se fura si eleroanele, mai nasol este ca baietii opereaza nu chiar finut, adica baga o surubelnita sub el si da-i bataie....a patit-o un prieten, mai avea si semne adanci in tabla portbagajului dupa "extractie"...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.