Jump to content

Noua achizitie

alex 83

Recommended Posts

Pe spate nu schimbi becurile de la semnalizare?

Eleron gasesti si la noi, eu am luat original de M3 second cu 1.5 milioane si 500.000 vopsit in culoare perlata Individual. daca tot ai bara de pachet M eu zic sa-i pui si eleronul. Bafta la modificari.

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pe spate nu schimbi becurile de la semnalizare?

Eleron gasesti si la noi, eu am luat original de M3 second cu 1.5 milioane si 500.000 vopsit in culoare perlata Individual. daca tot ai bara de pachet M eu zic sa-i pui si eleronul. Bafta la modificari.

Da,o sa iau si eleronul pana la urma :twoup:

a iesit frumos,felicitari

Multumesc,dar eu nu prea sunt multumit :twoup:

Au uitat sa puna 2 cleme si bara are un mic luft.Pe 6 mai o duc iar la Filaret sa monteze clemele si sa puna bine bara :D

Foarte frumoase :twoup: sa te tina bine in curbe :D

Ms! :twoup:

beton arata :D sa le porti sanatos. cand o sa scada costa la 7000 euro diferenta le iau eu...pana atunci nu-mi permit :)

Peste 2-3 ani :D

asta daca o sa aiba 330d-ul scaune sport. daca nu le pun pe astea. oricum pt ca vad ca este interes si cere m-am hotarat sa scad suma la 9999EUR. mikken tin-te bine

ONTOPIC: eu zic sa te uiti si dupa eleronu de la luneta. chiar arata bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.