Jump to content

Noua achizitie

alex 83

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai trebuiesc in primul rand cumparate alte piese:aparatoare noroi,aerisiri pt frane,suporti,alte bandouri,alt suport de numar...

Si cu demontatul/montatul propriu zis al barei e destul de complicat.Singur nu o poti face... :twoup:

Dar asa in mare:se dau aparatoarele jos,se scot senzorii care sunt in aparatori,se scot bandourile pt ca sunt niste suruburi in spatele lor.

Dupa aceea bara mai este prinsa in niste "suruboaie" la care ai acces pe undeva pe jos,se scot grilele ca mai sunt niste suruburi si pe acolo :twoup:

Incepi sa tragi de bara pana iese de pe suporti si sine :D

Ai scos bara si incepi sa demontezi ranforsarea veche sa o pui pe cea noua,mai sunt si niste cleme pe acolo care trebuie la fel sa le pui pe bara noua si demontezi claxoanele :D

Schimbi canalele de aer,pui bara noua,conectezi proiectoarele... Montezi suportii,pui bara noua la loc ,montezi aparatoarele de noroi...

frumoasa masina, ma bucur ca in sfarsit este cum iti place tie :twoup:

nu pot insa sa nu remarc locatia folosita pentru poze. eu inteleg ca te simti bine de cand esti mare sef la firma de constructii de la taticu'.... da si masina sa o pozezi in locatie... asta e reclama mascata monsher...

Edited by c0sta

pune-i si pe spate becuri de alea de semnalizare silver. arata mult mai bine

si vezi ca sunt si laterale silver, originale beamve

iti recomand jantele astea, poate iti plac:

http://www.bmwtips.com/tipsntricks/wheels/bmw_wheel_073.jpg

Edited by Roland

Cand le-am cumparat nu mi-am dat seama sa iau si pentru spate.

Acum imi e destul de greu sa ajung la Augsburg...

iti recomand jantele astea, poate iti plac:

Modelul asta vreau sa imi iau pentru iarna :twoup:

Sa vad cand imi fac timp sa merg sa o comand...

Si mai vreau si un schimbator de M daca tot ajung acolo :twoup:

Cu geamurile spate e mai greu si nu stiu cat m-ar duce....Ai idee?

Imi trebuiesc macarale,butoate,alt trim in jurul schimbatorului,fire trase prin masina...:twoup:

Nu stiu pe nimeni care sa fi facut upgrade-ul asta, d-asta tot intreb, poate pe viitor ma bag si eu la limuzina si am gasit foarte multe masini misto dar fara geamuri electrice pe spate si ma seaca...trimul nu cred ca trebuie schimbat, se poate decupa...sansa ar fi sa gasesti la dezmembrari si sa iei macar macaralele, ele fiind mai scumpe... :twoup:

Nici eu nu inteleg de ce nu le pun geamuri electrice si pe spate.

Ma uit pe mobile.de si sunt 3-eri cu xenon,trapa,navigatie,piele,pachet M....dar numai 2 geamuri electrice :twoup:

E asa costisitoare optiunea "+geamuri electrice pe spate"? :twoup:

Edited by alexandru_83

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.