Jump to content

Ciudatenie functie oglinda pasager E90

cosminnn93

Recommended Posts

Am postat si in topicul cu masina mea, insa ma gandesc ca vor citi mai multe persoane aici si poate gasesc un raspuns.

Am functia, daca ii pot spune asa, de "tilt down" la oglinda pasagerului cand bag in marsarier. Problema este ca de ceva timp observ ca dupa ce scot din marsarier si oglinda trebuie sa revina in pozitie initiala, ea revine dar intr-o pozitie random. Eu mi-am setat oglinda in asa fel incat sa vad putin din "coltul" spate si restul sa fie banda din dreapta, oglinda vine in asa fel incat vad ori doar fundul masinii ori doar banda. M-am gandit ca se intampla dupa ce o spal, de la jetul de apa, dar ieri am observat exact momentul de dupa ce am scos din marsarier si nu a revenit la pozitia initiala. A patit cineva asa ceva si exista ceva rezolvare? E enervat rau

Am postat si in topicul cu masina mea, insa ma gandesc ca vor citi mai multe persoane aici si poate gasesc un raspuns.

Am functia, daca ii pot spune asa, de "tilt down" la oglinda pasagerului cand bag in marsarier. Problema este ca de ceva timp observ ca dupa ce scot din marsarier si oglinda trebuie sa revina in pozitie initiala, ea revine dar intr-o pozitie random. Eu mi-am setat oglinda in asa fel incat sa vad putin din "coltul" spate si restul sa fie banda din dreapta, oglinda vine in asa fel incat vad ori doar fundul masinii ori doar banda. M-am gandit ca se intampla dupa ce o spal, de la jetul de apa, dar ieri am observat exact momentul de dupa ce am scos din marsarier si nu a revenit la pozitia initiala. A patit cineva asa ceva si exista ceva rezolvare? E enervat rau

la mine nu face asa, revine la normal cand scot din R dar prea putin folosesc aceasta functie!!! posibil sa fie poate si de la baterie(asta doar o parere personala) eu cand am schimbat bateria imi amintesc ca s-a dereglat odata(prima data cand am dat R dupa schimbarea bateriei dar dupa aceea totul a fost OK, nu mai face nici o figura), in rest nu stiu ce sa zic poate a mai patit cineva si a rezolvat problema ca sa stiu si eu la ce sa ma astept...sper sa nu!!! bafta

E optiune din cate stiu. Cred ca vine odata cu oglinzile electrice.

Este intr-adevĂŁr o opțiune, vine ĂŽnsĂŁ ĂŽmpreuna cu funcția de rabatare electricĂŁ a oglinzilor.

trebuie sa ai scaune cu memorie ca sa ai optiunea

Nu are nici o legĂŁtura una cu alta

• Like 1