Jump to content

bmw 330xd

eu e46

Recommended Posts

[...] revenind la bmw, e un simbol al sportivitatii [...] . Alaturarea cu un simbol international al sportului, Gheorghe Hagi, a fost una f potrivita.

Cred ca a fost asocierea cea mai fada cu putinta. Hagi nu mi s-a parut deloc reprezentativ pentru imaginea BMW. Dupa ce a terminat de batut mingea pe stadioane fost tipul care a iesit de cele mai multe ori pe usa din dos, vesnicul infrant.

Lucrezi cumva la "antene" sau esti membru al partidului televizor? Doar asa s-ar explica inversunarea si cliseele pe care le folosesti.

Aveti tema, indiferent de subiectul discutiei, la final trebuie sa subliniati ca base e de vina si el poata responsabilitatea. Oricare ar fi subiectul, trebuie neaparat facuta o asociere cu "jegurile oportuniste umflate de osanza si pupinbasesciene". Ati devenit predictibili si plictisitori ...

Cea mai buna descriere a facut-o chiar amicul base : tonomatele cu euro.

Vorbind de coloana verticala a lui badea, o are probabil doar pentru a arata ce mobilitate are si cat de jos se poate apleca. Nu este decat un frustrat. Atat si nimic mai mult. Orizontul lui se limiteaza la jigniri "esti prost" si "daca esti smecher vino sa ne batem".

Slugoi mai mare ca el nu exista. Nu trebuie decat sa-l urmaresti pe voiculescu, sa vezi cu cine s-a certat, ca sa deduci subiectul emisiunii lui badea. Badea face parte dintr-un cor care canta doar la comanda.

paul baiete, daca nici Hagi nu e simbol al sportului romanesc, imi cer scuze ca ti-ai obosit ochii cu ceea ce am postat eu. vesnicul infrant? a batut mingea pe stadioane? trezeste-te! nici mie nu-mi place fotbalul, dar performantele trebuie respectate.

In al doilea rand, desi am pregatire de specialitate, nu mai lucrez in media, deci nu lucrez asadar la "antene". In ceea ce priveste exprimarea mea, este departe de clisee, poate ar trebui sa mai citesti cate ceva macar, pt a fi sigur ca te afli in posesia termenilor, ca sa nu mai spui prostii.

Nu vreau sa cred ca se creeaza un pol al limbistilor timonierului cotrocenilor. Atitudinea umila e cea a lui liiceanu, paul baiete. Liiceanu este arhetipul slugoiului, ca tot veni vorba. Din nou, spui verzi si uscate, confunzi personajele. Daca nu-ti plac slugoii, las-o cum am spus eu despre gunoiul pupincurist de mare "intelectual" al carui nume mi-e si sila sa-l mai scriu.

In ceea ce-l priveste pe mircea badea, omul cum am spus e la zi cu antrenamentele, ca si altii, deci daca nu crezi ca omul vb serios cu "daca esti smecher vino sa ne batem" poti sa faci proba.

Predictibila si plictisitoare este doar interventia ta, care-ti place f mult sa vrei sa pari inteligent - pacat, nu merge. Poate ar trebui sa si gandesti putin inainte de a posta, daca tot te vrei ancorat in realitate, nu in SF.

Spune-ne ceva si despre BMW, la analiza mediatica si socio-politica ti-ai dat deja masura valorii :twoup:

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mai baietica, tu chiar nu ai deloc simtul penibilului? Un tonomat pe forum era tot ce ne lipsea.

Polul limbistilor la care faci referire l-ai creeat chiar tu. Deja mi s-a acrit de cei ca tine. Fie ca ploua, fie ca ninge, fie ca s-au aliniat planetele, base e de vina. Voi nu v-ati saturat de cliseul asta?

revenind la bmw, e un simbol al sportivitatii si nu trebuie asociat cu jegurile oportuniste umflate de osanza si pupinbasesciene

nu e vb de badea, ci despre nebunia fripturistului pupinbasescian liiceanu

un lingau basescian, o coada te topor, un oportunist si un frustrat.

avionul la neptun pt discutii cu timonierul de la cotroceni pe banii nostri, asa ca idee, limbile lor distinse fiind probabil necesare in dosul prezidential

Referitor la Dl Badea (cum cu respect i te adresezi) e clar de ce il admiri, ai avut nesperata onoare sa te nimeresti sa respiri acelasi aer cu el :

Dl badea alearga, se antreneaza si la box si la fiare. eu insumi m-am nimerit in sala cand a trecut si badea sa-si faca antrenamentul, deci nu sunt povesti la mana a saptea.

Badea este doar un taran necioplit. Uneori este amuzant, alteori doar taran. Si nu are nici un pic de deontolgie profesionala. Ma refer la faptul ca nu mi se pare deloc corect sa-si foloseasca emisiunea pentru plata unor polite personale, asa cum s-a obisnuit.

Au fost emisiuni in care a incercat sa-si rezolve conflictele pe care le-a avut ba cu primarul nu stiu carui sector ca i-a demolat o rampa facuta ilegal, ba cu un politai ca a indraznit sa-l opreasca.

Amandoi (Liiceanu si Badea) ma indispun. Daca ar fi sa-i ascult/privesc la radio/TV, cred ca la Badea as rezista mult mai putin decat la Liiceanu.

Cat despre citit pe unul sau pe celalalt... Badea nu m-a enervat niciodata, nici nu stiu sa fi scris ceva, spre deosebire de Liiceanu care m-a dezamagit cand a mai dat-o-n bara in scris, dar totusi el a scris.

Mai baietica, tu chiar nu ai deloc simtul penibilului? Un tonomat pe forum era tot ce ne lipsea.

Polul limbistilor la care faci referire l-ai creeat chiar tu. Deja mi s-a acrit de cei ca tine. Fie ca ploua, fie ca ninge, fie ca s-au aliniat planetele, base e de vina. Voi nu v-ati saturat de cliseul asta?

revenind la bmw, e un simbol al sportivitatii si nu trebuie asociat cu jegurile oportuniste umflate de osanza si pupinbasesciene

nu e vb de badea, ci despre nebunia fripturistului pupinbasescian liiceanu

un lingau basescian, o coada te topor, un oportunist si un frustrat.

avionul la neptun pt discutii cu timonierul de la cotroceni pe banii nostri, asa ca idee, limbile lor distinse fiind probabil necesare in dosul prezidential

Referitor la Dl Badea (cum cu respect i te adresezi) e clar de ce il admiri, ai avut nesperata onoare sa te nimeresti sa respiri acelasi aer cu el :

Dl badea alearga, se antreneaza si la box si la fiare. eu insumi m-am nimerit in sala cand a trecut si badea sa-si faca antrenamentul, deci nu sunt povesti la mana a saptea.

Badea este doar un taran necioplit. Uneori este amuzant, alteori doar taran. Si nu are nici un pic de deontolgie profesionala. Ma refer la faptul ca nu mi se pare deloc corect sa-si foloseasca emisiunea pentru plata unor polite personale, asa cum s-a obisnuit.

Au fost emisiuni in care a incercat sa-si rezolve conflictele pe care le-a avut ba cu primarul nu stiu carui sector ca i-a demolat o rampa facuta ilegal, ba cu un politai ca a indraznit sa-l opreasca.

Un habarnist ca tine, baietel, care vorbeste despre marele Gheorghe Hagi in termeni ca "a batut mingea pe stadioane" si "vesnicul infrantt", ar trebui sa-si vada lungul nasului si sa mai si taca atunci cand vine vorba de un domeniu cu care este de-a dreptul paralel!

Am remarcat nesatul cu care citezi jegul de la cotroceni. daca ti-aduci aminte, chiorul si nesimtitul penal care jigneste ziaristii, al carui fan declarat esti, a dat-o rau in bara cand l-a facut pe Victor Ciutacu de la Jurnalul National "tonomat". la fel si tu. cat despre simtul penibilului, nu mai ai oglinzi prin casa, sau nu te vezi deloc pe tine insuti? Ori poate vrei sa ai succesuri pe forum, baietel? Poate ie unii care nu vor sa vorbeste cu tine, mai sustinator al primului mincinos al tarii.

Eu insa pun pariu ca esti indeajuns de "curajos" incat sa nu-i spui lui badea ce gandesti depsre el in fata - e plin netul de liber cugetatori care vor sa para inteligenti, asa cum din rasputeri te chinui tu.

Dand citate din mincinosi ca nea "demisionez in 5 minute" apoi "m-am sucit domne" nu prea ai cum sa fii nici macar interesant - doar penibil. Tu poti continua, eu unul nu mai postez nimic pe topicul asta. pur si simplu te las sa ai succesuri! :twoup:)

...fierbe lumea pe aici...:twoup:...ce e curios, e ca sunt de acord cu multe fraze scrise de amandoi....Badea le zice bine de multe ori, dar si exagereaza tde foarte multe ori....tin minte ca ii trimisese odata o tipa un sms ce nu i-a placut lui si toaaata emisiunea, la 2-3 minute isi mai aducea aminte de aia si ii zicea ca e o proasta si ca o proasta ca ea nu a mai vazut, apoi a zis de carcotasi ca sunt niste nulitati....sa fi zis ca e mai bun ca ei, e de acceptat, dar sa zici ca ei sunt 0 si el are valoare, e cam deplasat....

Badea, de cele mai multe ori e baiat ok, dar e si putin frustat...il tin minte de cand facea emisiuni cu Oreste si facea sfoara in direct :twoup:) Am apreciat, insa, ca dupa meciul cu Doroftei nu a spus ca ar fi avut vreo sansa....

@contabilu, cred ca nu ti se pare ca badea e exagerat de bun la bataie...:D, vis-a-vis de curajul lui paul de a i le spuna in fata...

Hagi a fost un sportiv de exceptie, insa nu mi se pare deloc potrivit pentru a fi imaginea BMW....eu l-as pune pe Mihai Leu ca imagine a firmei BMW....

Edited by Dizlpower

Pfffffaaa am recitit textul, acum eu ca "pasionat" BMW sunt gata sa inghit orice lauda la adresa BMW, insa sa te folosesti de branza frantuzeasca pentru a face comparatii, fara sa sufli o vorbulita despre vinul de acolo, e un mare pacat, mai ales cand inchei cu o traducere a unei formule frantuzesti "standard".

Aaaa: ceasca de cafea nu se bea, ci se aseaza pe bord, asta-i testul. :twoup:

Re-aaaa: fata de "Liiceanu", numele celor carora el le raspunde imi sunt necunoscute.

Un habarnist ca tine, baietel, care vorbeste despre marele Gheorghe Hagi in termeni ca "a batut mingea pe stadioane" si "vesnicul infrantt", ar trebui sa-si vada lungul nasului si sa mai si taca atunci cand vine vorba de un domeniu cu care este de-a dreptul paralel!

Am remarcat nesatul cu care citezi jegul de la cotroceni. daca ti-aduci aminte, chiorul si nesimtitul penal care jigneste ziaristii, al carui fan declarat esti, a dat-o rau in bara cand l-a facut pe Victor Ciutacu de la Jurnalul National "tonomat". la fel si tu. cat despre simtul penibilului, nu mai ai oglinzi prin casa, sau nu te vezi deloc pe tine insuti? Ori poate vrei sa ai succesuri pe forum, baietel? Poate ie unii care nu vor sa vorbeste cu tine, mai sustinator al primului mincinos al tarii.

Eu insa pun pariu ca esti indeajuns de "curajos" incat sa nu-i spui lui badea ce gandesti depsre el in fata - e plin netul de liber cugetatori care vor sa para inteligenti, asa cum din rasputeri te chinui tu.

Dand citate din mincinosi ca nea "demisionez in 5 minute" apoi "m-am sucit domne" nu prea ai cum sa fii nici macar interesant - doar penibil. Tu poti continua, eu unul nu mai postez nimic pe topicul asta. pur si simplu te las sa ai succesuri! :twoup:)

Mare taran esti, mai nea tonomatu. Nu ai nici un argument, doar jigniri, aidoma celor carora le canti in struna.

Nu cred ca te-am jignit cu ceva incat sa-ti permiti sa vorbesti asa. Daca nu ai remarcat, pe acest forum incurajam combaterea ideii, nu jignirile unor marlani.

Badea, Ciutacu, idolii tai... Mai ramane sa-i amintesti si pe Valerian Stan, Gadea si Cristoiu ca sa intregesti orchestra de tonomate.

Baietica, credeam ca ai depasit varsta replicilor gen "daca esti smecher vino sa ne batem". Nici macar nu ai curaj sa te implici tu, il tot bagi pe badea in fata :twoup:.

Am impresia ca tu cam confunzi forumul cu bojdeuca in cate-ti duci insipidele zile. Catelus, aici nu e nimeni sa te mangaie pe crestet dupa ce improsti cu laturi, si nici nu ne intereseaza opiniile tale politice, asa ca nu te mai osteni degeaba. A priceput toate lumea al cui pupincurist esti, asa ca fugi si canta la alta masa.

[...] eu unul nu mai postez nimic pe topicul asta

Nu o sa mai postezi nimic o buna bucata de vreme, contabilu alias nesuferila ...

Intre timp poti amuÂşina prin alte parti, poate ti-au aruncat stapanii vreun oscior pe undeva. :twoup:

Nici una din clone nu a avut succesuri, nici macar la vanzarea amaratelor alea de jante.