Jump to content

Vopsit etrierii

22WTF

Recommended Posts

Mersi. Altcineva vreo parere ?

242555[/snapback]

Am vopsit eu acum cateva zile .....am dat fara mila si fara frica ..ce se pune pe disc se duce la primele frane ...Foloseste wd40 ca baza sa degreseze putin ...si aia e ..ies f bine cu vopsea argintie ...cat mai aproape de culoarea lor initiala ...

Alte combinatii de culori nu cred ca sunt potrivite dar depinde de gust :blink:

Ideea e ca shi eu i-am vopsit.Shi dupa ce i-am vopsit am impresia ca se incalzesc mai tare discurile shi placutzele la franare.Shi asta nu e tot.. cu tot cu butuc .. e normal ? sau is` eu paranoia ?

242814[/snapback]

e posibil dc ai dat strat super gros de vopsea dar eu zic ca diferenta e slab sesizabila

Ideea e ca shi eu i-am vopsit.Shi dupa ce i-am vopsit am impresia ca se incalzesc mai tare discurile shi placutzele la franare.Shi asta nu e tot.. cu tot cu butuc .. e normal ? sau is` eu paranoia ?

242814[/snapback]

nu are nici o legatura .......dar cum verifici ca se incalzesc placutele mai tare la franare ????..in conditiile in care la asfalt sunt 70-80 grade pe caldurile astea ...astea sunt singurele variatii de temperatura ....caldura de afara

Edited by myxage

nu va bucurati tare .....mai mult de 8 _ 10 luni nu tine ......dar treceti vara ...asta e important :)

242812[/snapback]

la 10 ron cat a costat vopseaua la spray ...e destul de bine 8-10 luni ..ar veni cam 1 ron pe luna :blink:

Nu prea inteleg de ce au ruginit ...din ce sunt facuti ?..la Vw de ex nu era nimic ruginit , si aratau aproape ca noi

nu are nici o legatura .......dar cum verifici ca se incalzesc placutele mai tare la franare ????..in conditiile  in care la asfalt  sunt 70-80 grade  pe caldurile astea ...astea sunt singurele variatii de temperatura ....caldura de afara

242827[/snapback]

Pai mi-am bagat mainile pe acolo ... ce crezi ? :) :blink:

Pai mi-am bagat mainile pe acolo ... ce crezi ? :) :blink:

242836[/snapback]

nu mai baga mana ca ai sa te frigi ...e de la caldura de afara ...doar cand e temperatura rece afara in special iarna ...poti pune mana pe geanta sa vezi daca e calda ...se transmite caldura daca e ceva incins pe acolo ....e posibil sa mergi mai tare si sa trantesti cateva frane bruste ..sa vezi atunci temperatura ....de multe ori nu apuca sa se raceasca imediat...

In fine un strat de vopsea nu face diferenta ...

nu mai  baga mana ca ai sa te frigi ...e de la caldura de afara ...doar cand e temperatura rece afara  in special iarna ...poti pune mana pe geanta sa  vezi daca e calda ...se transmite caldura daca e ceva incins pe acolo ....e posibil sa mergi  mai tare  si sa trantesti cateva frane bruste ..sa vezi atunci temperatura ....de multe ori nu apuca sa se raceasca  imediat...

In fine un strat de vopsea nu face diferenta ...

242864[/snapback]

M-am prajit deja un pic .. dar asta e :blink: mashina sa fie ok ca la mine trece mai repede :) :)

Inainte de vopsire, ia o perie de sarma si curata toata rugina. Altfel o sa arate naspa, si daca iti pica rugina, o sa se duca cu tot cu vopsea. Eu mi-am vopsit cu spray-ul, dar m-am chinuit prea tare cu peria aia de sarma si mi-a fost lene sa fac ca lumea pe spate si a iesit urat din pacate.

post-116-1180782890_thumb.jpg

...ooops si eu...

deci .. pentru etrieri si ..iara etrieri .. pentru ca eu pe dacie aveam tamburi...

daca nu ma insel pe spate...

dupa ce am dat .. rotitele jos... si am facut o curatire ca la carte cu o bormasina echipata cu o perie de sarma...

si degresarea de rigoare.. cu motorina... am aplicat 2straturi relativ subtirele de vopsea.. dar atentie nu orice tip de vopsea.. pentru ca in cateva saptamani.. si nu luni.. se duce....

deci vopsea resistenta la temperaturi mari.. sunt sprayuri speciale pentru asa ceva . culori diferite..

eu am gasit in magazinele de specialitate...

in rest . .probleme tyehnice nu prea sunt..

o zi buna. si spor ...

ce spray ati folosit ?! este nevoie de unu special ?! ca si eu trebuie sa ii vopsesc zilele astea ...ms

242962[/snapback]

Cica cu ceva vopsea rezistenta la caldura de la policilor.Acum cat o sa tzina ramane de vazut.