Jump to content

chestie rusinoasa

Roland

Recommended Posts

seamna,dear nu rasare ! pare intradevar ca ,,imprumuta'' cateva linii(oarecum farurile,linia capotei,putin parca stopurile)dar totusi e diferenta de aspect destul de mare intre acel chevrolet epica sau ce o fi si seria5;

apropo de copiat,exista un SUV ceva sud-coreean parca ce e aproape copie la indigo dupa vechiul X5;revoltator ! am vazut cateva bucati prin trafic,ce marca o fi?

Dupa cate stiu la cei de la BMW au un sef la design, un american, care si-a pus amprenta destul de mult pe caroserie la seria 5 ( cea actuala, de dupa 2003). Daca nu ma insel, cand a aparut prototipul ( ma refer la bmw), a fost cam criticat designul, iesind din comunul marcii, mai ales cu forma farurilor si spatele. dupa care a fost indragit de toata lumea ( o arata vanzarila). Asa ca sa nu ne mire asemanarea cu chevroletul de mai sus. Chiar si unele firme japoneze, celebre, copiaza bmw-ul. Asta e, trebuie sa ne obisnuim cu ,,peisajul".

seamna,dear nu rasare ! pare intradevar ca ,,imprumuta'' cateva linii(oarecum farurile,linia capotei,putin parca stopurile)dar totusi e diferenta de aspect destul de mare intre acel chevrolet epica sau ce o fi si seria5;

apropo de copiat,exista un SUV ceva sud-coreean parca ce e aproape copie la indigo dupa vechiul X5;revoltator ! am vazut cateva bucati prin trafic,ce marca o fi?

242667[/snapback]

si chiar am vazu unul la un showroom in tulcea. poleposition mi a atras atentia, ca eu nu mi dadeam seama, uitandu ma asa, in trecere ca nu i x5...

dar ma intreb eu, oare nu exista si printre firmele de masini gen "drepturi de autor" sau ceva? ca mi se pare aberant ca producator sa platesti o armata de designeri sa ti faca o masina iar apoi nonameuri gen "ceo" sa faca un fake dupa...o masina!?!...

Fratilor bmw-eisti, hai sa raspundem altora care au cu adevarat probleme de bmw, nu ca am vazut unul negru pe strada si semana cu unul alb. Oare de ce a fost conceput asa sau poate designerul ( Dumnezeu) a copiat de la rasa alba. Consider ca avem alte treburi mai importante de dezbatut si de analizat pt binele forumistilor bmw. Incheiati topicul. Deja e ridicol si vorbim ,,discutii,,.

si chiar am vazu unul la un showroom in tulcea. poleposition mi a atras atentia, ca eu nu mi dadeam seama, uitandu ma asa, in trecere ca nu i x5...

dar ma intreb eu, oare nu exista si printre firmele de masini gen "drepturi de autor" sau ceva? ca mi se pare aberant ca producator sa platesti o armata de designeri sa ti faca o masina iar apoi nonameuri gen "ceo" sa faca un fake dupa...o masina!?!...

244553[/snapback]

Uita-te la PRO TV sau alte televiziuni care zic ca dau muzica buna si sunt platiti de manelisti ridicoli care vor sa-si faca reclama pe sticla, copiind muzica din toate genurile. Asa si in industria auto, se cumpara creier de la firme de prestigiu pt firme in curs de dezvoltare ( gen cele japoneze). Sa nu uitam ca electronica orientului indepartat se regaseste si in masinile noastre. E foarte complicata chestiunea.

244553[/snapback]

Nu prietene, dar nu prea ma intereseaza. Ata timp cat masina mea are emblema, motorul si totul BMW, pot celelalte masini sa copieze bmw-ul cat vor, nu pot ajunge la nivelul acestei masini, niciodata. Asa ca ceea ce circula pe langa mine, nu ma intereseaza ( ca tip de masina). Am vazut pe net si dacia nova modificata ca BMW-ul. Nu ma mai mira nimic. Nu vreau sa fiu complexat, ci sunt un ,,simplu,, posesor de BMW si...culmea ma mandresc. Daca eram fan chevrolet, ma inscriam in clubul lor. Pan' la urma tu ce fan esti?

madax detii cumva chevroletul cu pricina? :blink:

244703[/snapback]