Jump to content

Tampon cric F30

Atomykatt

Recommended Posts

Caut un tampon pentru punctele de ridicare (jacking points) la F30, ceva ca in imaginea de mai jos. Stiti pe unde l-as putea gasi prin Bucresti sau online.

Nici nu prea stiu dupa ce as putea cauta in google :blush: pentru "tampon cric f30" primesc rezultate cu plasticul ce vine prins pe caroserie.

Ms,

A.

http://i.ebayimg.com/images/i/231113992659-0-1/s-l1000.jpg

Salutare.

Acel adaptor/suport se numeste Jack Pad Adapter .

Daca vrei link-uri de unde il poti achizitiona, lasa-mi un pm, sau daca moderatorii permit postarea unui link te ajut cu placere.

Dar este simplu, cauta cu denumirea pe care ti-am oferit-o si vei gasi rapid.

Succes.

LE: Il vei gasi destul de usor cautand denumirea pe site-uri mari de ecommerce, chinezesti, etc.

Edited by BMG e46 320d

Multumesc, in engleza am stiut ce sa caut, de acolo am luat poza, cu romana stau mai prost :blink:

L-as vrea pana la sfarsitul saptamanii, de asta intrebam de locatii in Bucuresti. Online ma refeream sa il primesc prin curier cat mai repede. :rolleyes:

A.

Acum am inteles, nu am remarcat din primul post.

Ideea este ca acesti suporti nu se fabrica prin Romania (decat la comanda, banuiesc) , decat prin USA, China, Japonia, din ce am vazut prin lista de producatori din acele siteuri mari. Singura varianta valabila ar fi sa dai comanda de pe unul din aceste site-uri, dar sa fii atent sa fie specificat "One day delivery" , acest lucru fiind prezent la produsul respectiv. Ma gandesc ca fiind Manufactured 100% in the USA, ar fi imposibil sa ajunga intr-o zi, dar, daca iei legatura cu vanzatorul si iti confirma ca poate ajunge pana la finalul saptamanii, atunci este ok.

Chiar am incercat sa te ajut cautand toate denumirile posibile in limba romana, dar nimic.

De asemenea, ai putea sa scutesti niste bani si sa le confectionezi singur.

Vad ca sunt facute din aluminiu, dar ma gandesc ca nu ar fi nici o problema daca ar fi facute din fier.

Cu putina indemanare, o bere, un flex si un aparat de sudura le poti face cu usurinta.

Partea de sus o poti face dintr-o bucata de cornier mai groasa, sau din platbanda (mai multe bucati suprapuse), iar partea de jos o poti taia cu flexul patrat pentru inceput, apoi luate colturile si adusa sub forma de rotund.

Edited by BMG e46 320d

Probabil voi lua de pe aliexpress sau asemanator. Voiam pana la finalul saptamanii pt ca voi tranzita tara vecinilor din sud, si cred ca stim toti povestile.

Multumesc de ajutor si intentie.

A.

Nu ai pentru ce.

Da..stiu povestea. Recent m-am intors dintr-o calatorie si am trecut prin "tara vecinilor din sud"..ce pot sa spun, eu credeam ca noi avem drumuri proaste, dar nici ca la ei.

Ce pot sa spun, drum intins fara incidente si vacanta placuta.