Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Folie Auto

black_e46

Recommended Posts

black_e46 said:
Deci....de 2 zile ma tot chinui sa pun folie :blink:

Dar nu reusesc de fiecare data face bule,cute se rupe.... :)

Stie careva niste secrete in a monta folia(fara a da geamu jos)? ceva tips and tricks :)

243086[/snapback]

trebuie sa folosesti un feon ..cu aerul cald la max ...si o spatula de plastic sa scoti apa .......sa nu dai f aproape cu feonul ca arzi folia mai ales daca e din aceea prosta din targ ...,,,si o iei usurel si cu rabdare .....deci cand ajungi cu folia la capat dai cu spatula si tii feonul in acelasi timp ..ar trebnui sa-ti iasa dupa cateva incercari :) Succes ...

Stefann said:
Parerea mea e ca nu o sa reusesti ! Du-te mai bine la o firma specializata , da 50 de ron sau cat o fi si o sa le puna ei ! Singur nu ai nici o sansa !

243110[/snapback]

eee..la 10 ron sulul de folie poa sa strice vreo 5 asa ..si va iesi intr-un final ...

.... satisfactia lucrului facut de tine :blink:

Stefann said:
Mie mi se pare o prostie sa incerci asa de nebun , desii esti convins cred ca nu o sa reusesti !

Asa de amorul artei e ok , dar de altceva nu !

243152[/snapback]

e arta ..timp pierdut ..aceiasi bani pe care i=-ar da la cineva cu experienta ...dar ... :blink:

myxage said:
trebuie sa folosesti un feon ..cu aerul cald la max ...si o spatula de plastic sa scoti apa .......sa nu dai f aproape cu feonul ca arzi folia mai ales daca e din aceea prosta din targ ...,,,si o iei usurel si cu rabdare .....deci cand ajungi cu folia la capat dai cu spatula si tii feonul in acelasi timp ..ar trebnui sa-ti iasa dupa cateva incercari  :)  Succes ...

243096[/snapback]

Cu feonul nam incercat,sper sa reusesc :blink:

In rest cam asa am facut pana acuma,dupa vreo 3 suluri stricate, ultima bucata era sa o pun perfect.

Nu vreau sa merg la cineva sa o puna,pentru ca folia ii din piata nu se merita.....daca ma va opri politia va trebui so dau jos,daca se va decolora va trebui sa o dau jos,si iar va tebui sa merg la cineva sa mio puna(folia)

Plus,ii o mica satifactie ca ti-ai pus tu folia,nu?

Eu mi-am pus singur folie.

Vezi sa nu fie masina in soare sau sa nu fie geamurile incinse de la stat in soare, in rest procedezi cum a zis Hanneman.

O data ce prinzi miscarea, o sa ti se para ff usor.

PS E bine sa te ajute un prieten.

Cand stropesti geamurile foloseste o stropitoare d-aia de geamuri dar baga in ea apa si f mult sampon....o sa se intinda mult mai bine folie...mai ales pe luneta unde este suprafata plata...Succes...eu pe Dacie o schimbam de 2 ori pe luna ca ma oprea politia f des...pe Bmw nu am reusit sa o pun...am dat 2 milioane montajul si e plina de bule..:blink:...asta e...

Ms de sfaturi :)

As mai vrea trei:

Inainte tai folia dupa forma geamului, sau dupa ce-o pun pe geam?

La luneta numi ajunge o bucata de folie,cum fac o pun din doua bucati?

Si tot la luneta,folie o montez pe dinauntru sau pe dinafara?,pe dinauntru mi se pare foarte inaccesibl locul de jos,nu stiu cum as putea so intind acolo :blink:

Dannnnny85 said:
Cand stropesti geamurile foloseste o stropitoare d-aia de geamuri dar baga in ea apa si f mult sampon....o sa se intinda mult mai bine folie...mai ales pe luneta unde este suprafata plata...Succes...eu pe Dacie o schimbam de 2 ori pe luna ca ma oprea politia f des...pe Bmw nu am reusit sa o pun...am dat 2 milioane montajul si e plina de bule..:blink:...asta e...

243545[/snapback]

nu fa prostia asta pt ca ramane pete albe cand se usuca ....se poate pune in apa ceva solutie dar foarte putin....cel mai bine e sa dai cu pulverizator de geamuri din ala care cica are si spirt in el :)

bafta

AR99RMS said:
nu fa prostia asta pt ca ramane pete albe cand se usuca ....se poate pune in apa ceva solutie dar foarte putin....cel mai bine e sa dai cu pulverizator de geamuri din ala care cica are si spirt in el :blink:

bafta

243633[/snapback]

Subscriu......mai degraba din ala de geamuri decat sampon !

• 2 weeks later...