Jump to content

e60, xenon issue

Recommended Posts

ma gandesc sa achizitionez un e60 zilele astea

din pacate sunt nevoit sa il iau fara prea multe optiuni ( fonduri insuficiente )

asta implica si nix xenon

acum intrebarea: eu am de unde sa cumpar farurile cu xenon cu totul... dar sunt plug and play ? ce altceva trebuie sa mai pun sa imi pun farurile cu xenon originale cu lupa? nu ma intereseaza prea mult sa fie adaptive, sunt sigur ca acolo e deja complicat.

de asemenea mai am o problema: am pbservat ca la chelituri la control de clima sunt gripuri diferite, gen a/c ... e o mica diferenta sunt mai primitive asta. care e faza?

multumesc

[...]

de asemenea mai am o problema: am pbservat ca la chelituri la control de clima sunt gripuri diferite, gen a/c ... e o mica diferenta sunt mai primitive asta. care e faza?

multumesc

243478[/snapback]

Sunt doua tipuri de aer conditionat, ambele automate. Unul, arata foarte primitiv ca si design butoane dar e automat si nu are, functiile avansate de filtrare ale aerului.

Am schimbat eu farurile la E60 si am pus cu xenon insa nu recomand la nimeni pt ca implica f multa munca si bani aruncati pe toate alea... trebuie sa-ti achizitionezi farurile cu lupa cu tot cu drosere si ridicatoare de tensiune , becuri xenon , modul de lumini , bloc lumini schimbat , interventie la mufa de conectare a farurilor, instalatia de spalare a farurilor si nu in ultimul rand bielete si senzori de pozitionare a masinii! Daca te bate vreun gand da un PM si mai vb.

Am schimbat eu farurile la E60 si am pus cu xenon insa nu recomand la nimeni pt ca implica f multa munca si bani aruncati pe toate alea... trebuie sa-ti achizitionezi farurile cu lupa cu tot cu drosere si ridicatoare de tensiune , becuri xenon , modul de lumini , bloc lumini schimbat , interventie la mufa de conectare a farurilor, instalatia de spalare a farurilor si nu in ultimul rand bielete si senzori de pozitionare a masinii! Daca te bate vreun gand da un PM si mai vb.

243723[/snapback]

ti-am vazut ieri masina la trado. asta se mesterea?:blink:

daca nu te deranjeaza erori prin bord, pune farurile, modifica mufa si aia e... farurile fara xenon sunt naspa :blink:

244071[/snapback]

Dane , daca nu schimbi si modulul de lumini nu o sa mearga ledurile de pozitie , lumina de la stopurile de frana si alte kkturi!