Jump to content

Suspensie sport fixa - foarte joasa e90/e91

Recommended Posts

Vand suspensie sport fixa pentru BMW e90/e91 data jos de pe masina mea (2007) din cauza ca este prea joasa pentru necesitatile si modul in care o folosesc. Am inlocuit cu piese noi iar cele de mai jos le scot la vanzare pentru a mai acoperi "paguba".

Este compusa din:

- arcuri fata / spate H&R;

- 2 amortizoare fata SACHS SuperTouring;

- 2 amortizoare spate BMW oem (cred ca sunt duse - eu asta aveam pe masina)

- 2 flanse cu rulment pentru amortizoarele fata.

Se vinde doar ce am enumerat, restul flanselor sau protectiilor necesare va recomand sa le folositi pe ale dumneavoastra sau sa cumparati noi.

Unul din arcurile spate are vopseaua exfoliata pe interior.

Nu imi trebuie nimic altceva si nu se vand separat pentru ca nu am timp, cine le doreste poate sa revanda mai departe ce nu ai trebuie.

SCHIMB DOAR CU:

-Jante BMW pe 16" pt e90/e91 ;

-Jante 15" pentru e46;

sau alte modele oem BMW.

La cash pretul este usor negociabil.

PRETUL ESTE 599 LEI.

Intrebari sau oferte, la comentarii sau pe privat.

Fotografii cu masina la topicul dedicat:

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/180806-bmw-320d-e90-ac-niel/page__p__2409819__fromsearch__1#entry2409819

Scuze ca pun link pe OLX dar nu am poze redimensionate:

https://www.olx.ro/oferta/suspensie-sport-fixa-bmw-seria-3-e90-e91-ID91yT3.html

• Downvote 2

masina mea (2007)

le scot la vanzare pentru a mai acoperi "paguba".

- arcuri fata / spate H&R;

- 2 amortizoare fata SACHS SuperTouring;

- 2 amortizoare spate BMW oem (cred ca sunt duse - eu asta aveam pe masina)

- 2 flanse cu rulment pentru amortizoarele fata.

Unul din arcurile spate are vopseaua exfoliata pe interior.

PRETUL ESTE 599 LEI.

Cati km au piesele astea?

amortizoare duse scoase la vanzare? :)) cred ca ai vrut sa faci o gluma....e penibil si la donatii sa le pui in aceasta situatie.

pret pe olx 500 lei si pe forum...la fraieri si necunoscatori 599 lei???

Edited by Alex_wly
  • Like 2

Iti dai seama ca nu stiu cati km au piesele daca eu am cumparat masina pe 14 iulie.

Pretul a fost mai sus la inceput dupa care l-am scazut pentru ca nu am ce face cu ele si vreau sa iau un set de jante pe 16 pt iarna - numai amortizoarele fata sunt 650 lei noi.

Motivul pentru care pe forum nu am scazut pretul e ca nu am reusit sa deschid laptopul zilele astea, pe telefon nu mai stiam parola oricum cine le vroia suna si discutam.

Nu a fost cu rea intentie sau pentru a "magari" pe cineva.

Pret forum -300 lei arcurile ; -150 lei amortizoarele Sachs pentru fata cele pe spate vin la pachet, ma repet : eu asta aveam pe masina de statea jos.

La pachet 400 lei.

PS: Nu le-am dat jos ca erau rele.

La cele pentru spate mi-a atras cineva atentia ca ar trebui sa iasa nustiu ce tija, nu ma pricep. De aceea am specificat ca sunt duse. Pretul e la fel cu sau fara ele.

Edited by Stefan TheDog

Ca idee...nu tot ce schimbi la masina poate fi revandut!

Ceea ce oferi tu ( ex amortizoare terminate ) este de dus la gunoi.

Cu alte cuvinte, ceri cuiva bani sa vina sa iti duca gunoiul...e logic ce spun eu?

Daca nici acum nu ai inteles, hai sa iti explic altfel:

Aveai masina prea joasa, totusi cu amortizoare standard...daca amortizoarele si flansele erau bune, schimbai doar arcurile...te-ai prins?

:goodjob:

AM inteles foarte bine. Insinuezi ca vand gunoaie si ma faci prost.

Nu am nevoie de bani, nu mi-a cumparat mama si tata masinile, nu mor de foame si nu sint cocalar.

Piesele sunt BUNE, referitor la amortizoarele pentru spate, care mie nu imi bateau sau imi dansa spatele masinii - era foarte rigida, dar ca sa nu am discutii dupa aia:

-200 lei arcurile H&R toate 4,

-100 lei amorizoarele fata stanga/dreapta Sachs SuperTouring ambele.

...doar pentru forum. La pachet 250 lei.

PS. Pentru doritori mai am un set de placute cu 2mm ramase pentru spate, un senzor de uzura foarte uzat, bielete directie fata si sa vad ce mai gasesc prin gunoi.

Pret :

post-80919-0-83412700-1502178632_thumb.jpg

Edited by Stefan TheDog
  • Like 1
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.