Jump to content

Seria 1 Vs. Seria 3

krp

Recommended Posts

:)

hello,

Desi sunt f f f f nou in aceasta categorie de autovehicole si doresc sa aud parerile voastre in aceasta privinta.

Ma gandesc sa-mi iau :

1. Seria 1 undeva dupa 2004 120d, 163HP

2. Seria 3 (nush ce inseamna E46... etc), bn probabil ceva legat de caroserie ( asta face subiectul altei discutii),model 2002-2003 320d, 150HP. :blink:

Bineinteles la SH .

Astept sfaturi, daca se poate o analiza SWOT =)), sfaturi pertinente.

seria 1:

S - an mai bun, posibil km mai putini(decat seria 3), motor exelent

W - design controversat

O - masina cu target de varsta destul de fix. adica iesi in evidenta cu ea daca esti mai tanar

T - pret destul de piperat

seria 3 (e46 cod caroserie pana in 2004, cand devine e90)

S - motor beton, dotari foarte generoase la un pret bun.

W - posibil mai multi km. (asta sa fie problema)...

O - ocazie excelenta de personalizare a masinii, diversitate de piese de schimb

T - modul in care a fost exploatat.

daca iti permiti,ia-ti 320d e90,daca nu si trebuie sa alegi intre cele doua mentionate,alege seria 1 numai pentru ca-i mai nou(pt. ca prea frumos parca nu e dar gandeste-te ca peste cativa anisori va avea o valoare de vanzare net superioara lui 3er-e46).

320d ca este din ultimii ani de fabricatie pe cand seria 1 este printre primii ani si nu prea se merita parerea mea, si portbagaj mic, acum depinde de tine ce doresti :blink: Edited by aleXpeed

seria 1:

S - an mai bun, posibil km mai putini(decat seria 3), motor exelent

W - design controversat

O - masina cu target de varsta destul de fix. adica iesi in evidenta cu ea daca esti mai tanar

T - pret destul de piperat

seria 3 (e46 cod caroserie pana in 2004, cand devine e90)

S - motor beton, dotari foarte generoase la un pret bun.

W - posibil mai multi km. (asta sa fie problema)...

O - ocazie excelenta de personalizare a masinii, diversitate de piese de schimb

T - modul in care a fost exploatat.

244066[/snapback]

subscriu la analiza swot a lui verssatu , e o chestie relativa , de exemplu eu mi-as lua seria 3 pt ca pun mai mult accent pe avantajele unui 3 decat alei seriei 1 , dar altul poate ar alege exact invers pe exact aceleasi considerente. :) :blink:

oricum primul pas si cel mai important l-ai facut, te-ai decis sa-ti iei BMW :)

daca iti permiti,ia-ti 320d e90,daca nu si trebuie sa alegi intre cele doua mentionate,alege seria 1 numai pentru ca-i mai nou(pt. ca prea frumos parca nu e dar gandeste-te ca peste cativa anisori va avea o valoare de vanzare net superioara lui 3er-e46).

244175[/snapback]

Eu cred ca peste cativa anisori, daca va trage linie si va calcula va constata ca la seria1 se pierde mai mult decat la seria 3. Ritmul de scadere al preturilor este mai rapid cu cat masina este mai noua.

Mda, evident ma asteptam la astfel de pareri si va multumesc pentru sfaturile acordate. :)

Acum imi mai ramane un singur lucru de facut. :blink: sa-mi iau un BMW :) alegerea am sa o fac publica imediat ce o sa am mashina. :)

Tot pe E46 (seria 3) as merge si eu. Seria 1 mi se pare o masina incompleta si am auzit si niste chestii destul de proaste despre ea. O prietena si-a cumparat de nou un seria1 si cica intr-un an de zile a stat destul de mult prin service ca picau ba una ba alta. A decis sa-l vanda ca manca prea multi bani si evident a pierdut o groaza.

Daca gasesti in stare buna si la pret ok 330d (E46), nu sta pe ganduri, e net superior unui 320d...asta daca ti-l permiti evident, nu atat sa-l cumperi, cat sa-l intretii, sa platesti taxe, etc.

Bafta multa sa alegi ce ti se potriveste mai bine :blink: