Jump to content

Coeficient aerodinamica E60

bogdan.03

Recommended Posts

numai troli...astea sunt forumurile romanesti, locurile unde mereu esti luat peste picior.Ne meritam soarta sa fim cu 150 de ani in urma,ca suntem mereu plini de noi,ai drak,noi le stim pe toate.O sa fac un filmulet si o sa-l pun pe youtube sa vada si lumea ce specimene activeaza pe forumul acesta,mai ales moldovianul ala de Cosmin care ma ameninta :)

Nu cred ca e necesar as faci un filmulet despre forumul bmw, nu cred ca este ceva constructiv

Insa cred ca daca ignori micile rautati, iti extragi informatiile necesare de pe forum, iti impartasesti problemele sau solutiile cu privire la masina ta / brandul bmw, vei avea de castigat pe termen lung.

Peace, man! :drinks:

Edited by jon doe
  • Like 4

Cand am citit postul original, am crezut ca e o gluma acra, dar s-a dovedit ca gresesc. Consider ca o pauza pentru @bogdan.03 e binevenita pana se vindeca de la curent, 2 zile suspendare.

Si acum la subiect.

Coeficientul de aerodinamica nu are nimic cu "te trage curentul".

Daca asa de multe masini sunt mai bune pentru raceala, sper sa inceapa sa le vanda la farmacie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.