Jump to content

DIverse chichite la bmw

Recommended Posts

Va salut, nou pe aici , asa ca salut forumistii si indraznesc sa intreb cate ceva :

Cumparat un bmw 320d an fabric 2000-2001 cu 1500 euro, din poze arata bine,am fost la om, masina ingrijita interior exterior, mai putin cateva chichite care pe mine nu ca ma deranjeaza,dar vreau sa le repar cu timpul:

tabla putin infundata in spatele usii dreapta spate plus o picatura rugina pentru ca la busitura s-a luat cativa cm vopseaua si tabla a ruginit usor, asta nu cred ca e o mare inginerie, un mecanic bun o poate intrepta si elimina pata de rugina

2 becuri care nu se aprind , unul proiector ceata dreapta si bec pozitie dreapta colt

claxonul nu functioneaza ( aici am nevoie de ajutor ca nu stiu care i treaba)

computer bord indica eronat niste chestii : ceasul nu se poate seta ca nu exista , decat temperatura care indica -40 :)

casetofon cu un sunet ciudat cand e deschis si cand e inchis luat contact etc, sunetul se aude..un vajait usor ..daca i de la casetofon poate fi din alta parte?

bara fatza si spate usor desprinse, nu sunt unite cu caroseria la perfectie, cum le fac?

am lasat urma chichita care ma deranjeaza , geam spate ambele nu se deschis , unu l-a blocat omu ala cu un lemn ,dar l-a blocat prost ca pe sus a lasat geamu 1 cm deschis si vine aer de afara

celalalt geam cand apas pe buton se aude motorasul cum lucreaza in gol si nu ridica..

o sa merg la o revizie , dar pana atunci astept cateva sfaturi, salut

Concluzia este ca masina are multe bube din start, iar negocierea de 300 de euro nu a facut-o chilipir. Daca asa a fost intretinuta estetic, probabil mecanic sta mult mai rau de atat. La asta se referea si Alex cand zicea sa probleme ascunse. Poate ai noroc, si nu e chiar asa, dar sfatul este sa mergi la un service cu ea, forumul nu o sa iti indrepte tabla si nici nu va pune la linie barile.

in continuare imi sustin afirmatia...1500 dai, de 1500 primesti.

si ca sa explic de ce afirm asta: consider ca un e46 intretinut face putin mai mult.

de multe ori o masina ieftina costa mai mult decat una intretinuta

daca i treaba ca nu s decat chestiile astea ( pe care personal nu le consider chestii sa ma sperie ori sa ma oftic pt banii astia 1500) sunt linistit..daca tehnic sunt prob atunci ma oftic

Parerea mea ca orice masina second hand cumperi, tot o sa gasesti cate ceva de facut la ea.

Acum depinde si de tine daca vrei sa iti functioneze toate optiunile si functiile.

Daca esti priceput, sfatul meu este sa te apuci singur de treaba. Te documentezi, cumperi scule si te apuci de treaba.

Spor la treaba.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 1