Jump to content

E30 Cabrio

Lt.Powell

Recommended Posts

Salut , am si eu o intrebare adica mai degraba o problema :) in mers la gropi si gropite sau denivelari ma insoteste un zgomot interesant la roata stanga spate , nu prea stiu cum sa-l descriu dar sa-i spunem un "tacanit" :blink: zgomotu nu ii deranjant in schimb pe mine ma streseaza la culme :) ce as putea face?? de la ce poate sa fie ( doar stanga spate si doar la gropi ) am primit sugestii sa fie de la placutele de frana dar eu nu prea cred ! Help me please ! Mersi

Salut , am si eu o intrebare adica mai degraba o problema  :)  in mers la gropi si gropite sau denivelari ma insoteste un zgomot interesant la roata stanga spate , nu prea stiu cum sa-l descriu dar sa-i spunem un "tacanit"  :blink:  zgomotu nu ii deranjant in schimb pe mine ma streseaza la culme  :)  ce as putea face?? de la ce poate sa fie ( doar stanga spate si doar la gropi ) am primit sugestii sa fie de la placutele de frana dar eu nu prea cred ! Help me please ! Mersi

244680[/snapback]

sal,

eu am acelasi zgomot, tot la roata stanga spate (stiu, sa-l stapanesc sanatos), la al meu e46/2000, in sensul ca la denivelari, gropi, linii de tramvai, se aude un zdranganit. la mine am descoperit de unde vine... imi joaca placutele in etrier. alta solutie nu am gasit decat ca am cumparat o pasta speciala de placute. dar, asta este o rezolvare de cca 1-2 saptamani, pana se pierde pasta respectiva...

placutele fac zgomot pt ca lamela metalica cu rol de arc ce le tine presate a fost deformata cand s-au inlocuit.

incerca sa readuci lamela la forma initiala, sau sa o schimbi.

asta daca nu zdrangane pt ca placutele sunt uzate :blink:

Edited by cat

placutele fac zgomot pt ca lamela metalica cu rol de arc ce le tine presate a fost deformata cand s-au inlocuit.

asta daca nu zdrangane pt ca placutele sunt uzate :)

244994[/snapback]

Placutele au fost schimbate cam de 1 an ( sa se fi uzat deja , nu prea cred ) in schimb din cunostintele mele se poate testa usor daca placutele provoaca acel zgomot! eu cel putin am incercat la gropi, denivelari si linii de tramvai sa tin putin piciorul pe frana si daca placutele sunt de vina at ar trebui sa dispara zgomotu, in schimb la mine ramane :blink: in weekend sper sa am timp sa dau roata jos si sa verific ce nu ii in regula pe acolo! o sa va anunt indata ce rezolv problema (sper :) ) Oricum mersi mult pentru sugestii !!

asta daca nu zdrangane pt ca placutele sunt uzate :)

244994[/snapback]

Placutele au fost schimbate cam de 1 an ( sa se fi uzat deja , nu prea cred ) in schimb din cunostintele mele se poate testa usor daca placutele provoaca acel zgomot! eu cel putin am incercat la gropi, denivelari si linii de tramvai sa tin putin piciorul pe frana si daca placutele sunt de vina at ar trebui sa dispara zgomotu, in schimb la mine ramane :blink: in weekend sper sa am timp sa dau roata jos si sa verific ce nu ii in regula pe acolo! o sa va anunt indata ce rezolv problema (sper :) ) Oricum mersi mult pentru sugestii !!