Jump to content

Portbagaj 520d e60

Lica32

Recommended Posts

Salutare,

Am un Bmw e60/520/2007.Daca azi am scos plusul de pe baterie, mai pot sa dau curent prin plusul de la motor si sa am comanda la telecomanda si in interiorul masinii?

Masina a ramas fara comenzii electrice, alarma a inceput sa sune si nu sa oprit decat dupa ce am scos plusul de la baterie.Apoi am inchis masina manual din cheie.

Am incercat apoi sa deschid portbagajul, sa pun din nou plusul la loc dar nu se mai deschide...nu mai am nici comenzi electrice ..

Cum pot sa fac sa dau curent la masina fara plusul de la baterie ca sa pot sa deschid portbagajul si sa umblu din nou la baterie?

Multumesc!

Daca nu e rabatabila, nu ai nici gaura pentru ski, deci nicio sansa sa ajungi in portbagaj decat daca-i dai curent prin bornele de la motor.

Si da, bancheta o poti demonta prin interior, dupa ce scoti sezutul.

La NFL mai mergea sa deschizi portbagajul manual cu cheia, dar la facelift nu mai tine ca nu ai yala.

Da, dar nu are treaba, asta nu inteleg, ca idee am avut bornele date jos de la baterie + motorul dat jos, cheia infipta in contact nu mai puteam sa o scot si am scos insertul si asa deschideam usa soferului si portbagajul, e parte mecanica, nu are treaba cu inchiderea/deschiderea centralizata, vezi ca trebuie sa invarti mai cu forta de insert, am crezut si eu la inceput ca nu merge insa trebuia sa pun mai multa presiune acolo.

Edit: de aia e si facut butucul, in caz de asa ceva sa poti deschide portbagajul fara probleme, imposibil sa nu mearga, numai sa nu ai tu butucul stricat.

Edited by WIN60

Pai cum? La E60 LCI ai yala de bagat cheia si invartit in caz ca nu ai curent.

Ai dreptate, si pe lci exista, acum l-am vazut.

Insa cred ca e doar un switch, nu are parghii pana la broasca. Daca nu ai curent, nu misca nimic.

Nu stiu despre asta, atata timp cat + de la baterie din fata de la motor pana in spate la bateria era in "aer", iar - scos si el, iar masina mi se deschide din cheie nu pot decat sa constat ca e normal asa ceva, altfel nu-l mai puneau acolo, te cred ca sunt N cazuri, insa este o problema foarte cunoscuta la multa lume.

Normalitate: Sa deschizi cu insertul de la cheie portbagajul in caz ca ramai de tot fara curent si nu mai reactioneaza nimic (la fel ca usa soferului), butucul normal cand invarti actioneaza mecanic ceva, iar inchiderea centralizata face ca acel mecanism sa se miste electric comandat de modulul electric, dar tu cand invarti mecanic cu mana e normal sa se deschida, e ca si cum tu ai deveni partea electrica, dispare confortul.

Anormalitate: sa fie degeaba butucul acolo.

Edited by WIN60

Am a patit si o cunostinta a mea cu un e60/03.2009, s-a rupt firul de alimentare, pa, nu a mai putut sa deschida portbagajul ... a trebuit sa bage mana prin cotiera, sa rabatez pernele si apoi sa demonteze capitonajul din dreapta. A unit firele si asa l-a deschis, apoi le-a prelungit, cositorit etc.

La mine s-a intamplat la fel, s-a rupt firul dar deschideam portbagajul cu cheia, e60/09.2009.

Edited by lucianWRC