Jump to content

Ce parere aveti de masina asta?

MuadDib

Recommended Posts

Sunt in quest pt. un E39 low budget. Ce parere aveti de masina:

http://www.autovit.ro/html/2/3/7/8/542378.php

O cunoaste careva? In cazul in care ma duc sa o vad, la ce sa fiu atent?

10x!

E de ceva timp pe net (cu tot URGENT-ul de pe ea), volanul pare dezumflat, ma intreb daca mai este airbag-ul acolo

sau de asta:

http://www.autovit.ro/html/1/4/3/5/561435.php

Imi plac touring-urile, este si mai bine dotat. Imi place si ideea de steptronic... Pierd mult dpdv sportivitate cu cutia asta? Am mai mers cu automata clasica cu un Espero si aveam senzatia ca patineaza la greu...

Alta intrebare: motorul asta de 150 CP te face de ras? Mai ales cu automata?

Ma gandesc ca un E39 are ceva greutate, mai ales touring-ul asta... Problema alusil-nicasil nu se aplica la motorul asta, nu?

Prima are numaru VL50TOM, e un baiat de pe forum de la noi, Alextrust are userul. Sta mai mult pe la Cluj, si-o repara la Otto. A avut mai demult ceva probleme cu racirea, i se incalzea in mers, i-a rezolvat-o Otto. Masina mie mi s-a parut ok, am vazut-o in service, din cate tin minte tapiteria e cam uzata.

A doua nu e de cumparat.

Guest poleposition
faza cu volanul este intr-adevar dubioasa... dar pe tester presupun ca iti arata daca sunt probleme la air-bag. sau defaci capacul si vezi ce-i dedesubt.

ce tester, capacu direct, de ce nu ai rabdare pana se publica taxa noua ? se spune ca va fi in avantajul masinilor mai vechi cu EURO 2 ...

245267[/snapback]

Pai intra in vigoare cica din Ianuarie, are de asteptat jumate de an.

faza cu volanul este intr-adevar dubioasa... dar pe tester presupun ca iti arata daca sunt probleme la air-bag. sau defaci capacul si vezi ce-i dedesubt.

245260[/snapback]

N-are nimic. Asa sta la modelele vechi. Si eu am avut la fel volanul, airbagul il cumparasem.

post-116-1181298061_thumb.jpg

Exact, noi taxe, daca primesc girul uniunii, intra in vigoare de la 1 ian 08. Si nu ma vad mergand cu duba pana atunci... (am o dacie papuc a unui amic cu care merg. si o punga de hartie cu gauri, ca masina e jefuita rau :blink: )

Sunt constient ca nu o iau tipla. Ma intereseaza sa nu ma usuce brusc, ci treptat. Si 520-ul asta pare ok. Nu mi-ati raspuns, parca motorul asta nu intra in incidenta problemei cu blocurile de nikasil, nu?

Wlf, de ce ai desfiintat touringul din postul 2?

In primu rand ca daca o iei, o ai pe viata, nu se stie cine ti-o mai cumpara. In al doilea rand, masina aia cred ca daca o sa te uiti pe cartea ei, o sa vezi o tona de proprietari, ori o sa fie carte noua schimbata recent. Am vazut-o pe autovit de nu stiu cata vreme, de 2 ani cel putin o stiu. BZ si GL fusese daca mai tin bine minte.

nu-i cam mic motoru de 2.000 pe cmc pe E39? Intreb ca nu am fost niciodata cu o astfel de masina....

iar cu touringul cum s-a mai spus sa nu-ti cumperi ca nu stiu cand o mai vinzi :blink:

parerea mea... :)

Edited by noname!

sau de asta:

http://www.autovit.ro/html/1/4/3/5/561435.php

Imi plac touring-urile, este si mai bine dotat. Imi place si ideea de steptronic... Pierd mult dpdv sportivitate cu cutia asta? Am mai mers cu automata clasica cu un Espero si aveam senzatia ca patineaza la greu...

Alta intrebare: motorul asta de 150 CP te face de ras? Mai ales cu automata?

Ma gandesc ca un E39 are ceva greutate, mai ales touring-ul asta... Problema alusil-nicasil nu se aplica la motorul asta, nu?

245182[/snapback]

masina din 97 si numai 130.000km ? macar sa fi fost destept sa afiseze 200.000(desi eu zic ca are mai mult de 250.000).Problema ,,nikasil'' parca se referea la motoarele v8;sau si l6?

Asta e chiar tare, B70...  :blink: Nu m-as fi gandit...

Ia zi, tu ai avut E39 520i. Cum tragea? Padon, impingea? Te faci de ras?

245413[/snapback]

NU prea trage ..............consuma mult 9-10 afara 14-15 oras daca e reglata bine ..........mai bine iei un diesel 525tds .......sau un 523 i 525i .......in rest nu am avut probleme deosebite depinde cati km are motorul (reali ).....vezi cati prop are in carte .......cum se inchid usile ...cum arata pe dedesupt ..........daca curge caseta de directie ........eventual o diagnoza sa vezi cum sta cu debitmetru ............OLTENII LE CAM ALEARGA :) succes !!!!!!

hmmm... :blink: Un 528 mi-ar place si mie, ca la acealsi consum macar ai niste caluti sub tine...

Ma tot uit pe autovit.ro si ma minunez... E pe acolo un E34 520i la 7500 EU... si are 6 airbag-uri :) Se poate? Sau omul viseaza frumos?