Jump to content

RECONDITIONARE E30

Guest butcky

Recommended Posts

Guest butcky
sfatul meu e sa folosesti cealalta caroserie, sigur e intr-o stare mult mai buna.

furtunele alea verzi sint de la sistemul de reglare a farurilor. nu mai exista nici unul functional, asa ca don't worry.

pentru oglinda, tragi de ea. are doua chestii rotunde pe margine, tinute acolo de un arc fff puternic. posibil sa se indoaie tabla de la suport daca arcul e blocat, asa ca trage cu grija, eventual incearc-o sus/jos stinga/dreapta

26069[/snapback]

Si cu seria ce fac??? :blink:

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest butcky
nasoala rau podeaua, dar se poate repara...daca te intereseaza, am eu pe cineva care a mai refacut podele la masinute si au iesit bine....dar treaba e, cand te vei apuca sa o montezi la loc, baga vaselina la greu la orice surub, antifoneaz-o bine de tot pe dedesubt, ca oricum va fi sudata, si asa nu mai are moarte....bafta si spor la treaba...

26070[/snapback]

ok! am retinut! :blink:

Am fost aseara la garaj! Am dat jumatate de bord jos, am gasit boxele originale BLAUPUNKT :D, am dat jos chederele de la usi, am frut sa dau jos tapiteria de pe plafon, dar e prinsa cu niste sirme lungi si nu stiu cum se demonteaza :) , oglinda nu am reusit sa o dau jos, am scos mocheta si am ramas cu gura cascata vre-o 5 min.! :w00t:  :blink: Am gasit multe gauri in podea. Mocheta era foarte uda (balta). Am vb cu un prieten ca sa o repar, dar mi-a spus ca o sa ma coste f mult! :)  Cand am ridicat masina pe capre nu am stiut ca e ruginita si am pus capra direct pe rugina. A cam intrat putin prin podea! :)  :) Please help macar cu un sfat !!! :)  :)  :)

26063[/snapback]

oglinda se trage pur si simplu de ea in stanga sau dreapta iar acele sarme de le tapiterie ies din tavan ( la fel de simplu)

Guest butcky
oglinda se trage pur si simplu de ea in stanga sau dreapta iar acele sarme de le tapiterie ies din tavan ( la fel de simplu)

26087[/snapback]

Hai ca incerc sa trag de ea! merci! :blink:

Nu am reusit sa dau jos oglinda! :blink: Mi-e frica ca daca trag mai tare o sa o rup!  :)

26146[/snapback]

trage fara frica .... nu se rupe

o apuci de brat si tragi in spre usa din stanga sau dreapta :)

daca stai aproape de Dr.Taberei vin si iti arat

Edited by uwe

Guest butcky
butcky te-ai lasat de reconditionare??? ce se intampla??

27196[/snapback]

Trec printr-o perioada nasoala acum! :blink: Finantele sunt la pamant, "sponsori" nu mai am, la servici ma cert cu toti (ma gandesc sa plec), rezervorul e gol, afara ploua (sunt 2 gauri in tavan la garaj) si nu prea am timp de nimic! Sper sa-mi revin cat de curand! :)

Edited by butcky

• 2 weeks later...
Guest butcky

Am dat jos tot esapamentul! Teava nu avea coliere, ci era sudata, asa ca l-am dat jos pe tot! Mi-am rupt mainile! Si acum mai am negreala sub unghii (nu s-a luat nici cu peria de sarma) :) !

Vreau sa dau jos motorul! Ma descurc singur sau imi cade in cap! :blink:

Apropo, daca imi cumpar masina de consum, o sa bag si celalalt bmw in garaj si o sa vand motoarele! Cat imi iau pe ele!

2 buc. X 318i - 115 cp M40 + cutiile de viteza, unul e din '89 si altul din '90. Au in jur de 180.000 km. Le dau cu tot cu instalatia electrica. Motoarele sunt pe masini!

Pentru cine e interesat, sa mai astepte putin, ca sa vad ce masina imi cumpar! Nu stiu ce sa imi cumpar (vreau sa fie si de consum): DACIA 1410i - minim 2002, DACIA NOVA GTI - MINIM 2000, DAEWOO TICO - minim ???, RENAULT 5 GT TURBO - 1990 (nu stiu cat consuma, dar imi place la nebunie si am gasit si masina). Ce ma sfatuiti??? :)

Guest butcky
Nu stiu cat costa! Sincer! O sa ma interesez si iti spun! Il dau cu totul: motor, cutie, instalatie electrica si ce mataraie mai e pe acolo! :blink: Baga si tu un pret!!!

Guest butcky
butcky nu-mi dai si mie tobele (asa sudate cum sunt ele)

28768[/snapback]

Care din ele? Ala cu BORLA nu ti-l dau! Asta original il dau! Dar sincer, nu vreau sa dau nimik pe gratis! Nu sunt "chitra", dar m-am certat cu ai mei, la serv. sunt pe picior de plecare si contul e cam gol. Am dat bani pe masini si nu vreau sa-mi bat joc de ele! :) :blink: :)