Jump to content

Probleme codare modul lumini

Recommended Posts

Salut, Detin un X5 , E70, 3.5 x d din 2011.

Recent am schimbat modulul de lumini la un alt service nu la reprezentanta (bineinteles la 30% din pret reprezentanta). Totul functionaza acum impecabil cu exceptia functiei Auto-Hold, care inainte cu vechiul modul era functionala. Nu am schimbat nimic altceva ddecat acest modul, apoi a survenit eroarea respectiva. Am fost la service, il poate coda, dar problema este ca nu stie care este secventa respectiva. Ma poate ajuta cineva cu definitia respectivei secvente si unde se afla?

Multumesc

Edited by Gabriel72

ce secventa e aia? nu cred ca exista asa ceva. modulul il codezi si merge tot. eu cred ca e problema de comunicare aici..... nu e nimic special de facut ca sa mearga autohold. modulul se codeaza default si gata.

ce erori are masina pe ISTA? de acolo trebuie plecat

PS: ti ai facut special pentru asta. :rolleyes: spune si service ul unde ai fost, ce modul ti au pus, ce ti au facut la masina mai exact, de ce ai ajuns la service in primul rand....

LE: seria de sasiu, de unde esti.....

Edited by SKW

ce secventa e aia? nu cred ca exista asa ceva. modulul il codezi si merge tot. eu cred ca e problema de comunicare aici..... nu e nimic special de facut ca sa mearga autohold. modulul se codeaza default si gata.

ce erori are masina pe ISTA? de acolo trebuie plecat

PS: ti ai facut special pentru asta. :rolleyes: spune si service ul unde ai fost, ce modul ti au pus, ce ti au facut la masina mai exact, de ce ai ajuns la service in primul rand....

LE: seria de sasiu, de unde esti.....

Salut, multumesc pentru raspuns.

Primul defect a fost ca nu mai functionau geamurile fata, luminile din bord, faza lunga cu erorile de rigoare in bord. Am fost la "Doctor" - Reprezentanta - si mi-a spus ca trebuie inlocuit modulul de lumini. Fiind prea scump, l-am cumparat de pe Ebay si l-am inlocuit la un service privat. Dupa inlocuire totul a functionat normal, mai putin Auto-Hold. Am fost inapoi la service, omul s-a chinuit vreo ora, insa nu a reusit sa descopere unde este secventa aceasta in fisier, macar sa vedem daca este Enabled sau Disabled, sau cum o fi Activ ori Inactiv. Locuiesc in Germania, Modulul l-am cumparat de la un mester bun de aici: http://bmsauto.de/

daca ai idee unde sta acel script, te rog mult ajuta-ma cu aceasta informatie!

Multumesc

Salut, multumesc pentru raspuns.

Primul defect a fost ca nu mai functionau geamurile fata, luminile din bord, faza lunga cu erorile de rigoare in bord. Am fost la "Doctor" - Reprezentanta - si mi-a spus ca trebuie inlocuit modulul de lumini. Fiind prea scump, l-am cumparat de pe Ebay si l-am inlocuit la un service privat. Dupa inlocuire totul a functionat normal, mai putin Auto-Hold. Am fost inapoi la service, omul s-a chinuit vreo ora, insa nu a reusit sa descopere unde este secventa aceasta in fisier, macar sa vedem daca este Enabled sau Disabled, sau cum o fi Activ ori Inactiv. Locuiesc in Germania, Modulul l-am cumparat de la un mester bun de aici: http://bmsauto.de/

daca ai idee unde sta acel script, te rog mult ajuta-ma cu aceasta informatie!

Multumesc

nu exista asa ceva. asta e o prostie inventata. modulul nu e codat corect pe masina sau masina are alta probleme! nu are ce secventa sa caute ala. e a doua oara cand o spun si ultima. din pacate ai ales persoana nepotrivita sa ti faca o carpeala.

• 2 weeks later...
In principiu ar trebuii verificat dacĂŁ modulul de lumini e fizic compatibil cu mașina (dacĂŁ are PN corect) . DacĂŁ nu o scoți la capĂŁt va trebuii sa trimiți modulul vechi in țara . Daniel tutuianu (ĂŽl gĂŁsești pe FB) ți-l poate repara fĂŁrĂŁ sa mai trebuiascĂŁ codificat pe mașina (va merge totul ca ĂŽnainte fĂŁrĂŁ alte codificĂŁri)