Jump to content

modul inchidere centralizata e34

Guest m80jom

Recommended Posts

Ai deja modulul de inchidere sub bancheta...deci nu mai ai nevoie de alt modul...in cele doua module ai si inchiderea centralizata si ridicare geamuri electrice..daca ai asa ceva pe masina...unul e modulul cu electronica si unul e modulul de comanda, de putere :blink:, cu relee...

Guest m80jom
da stiu ca am modulul pe masina dar vreau sa pun inchidere centralizata cu telecomanda si atunci trebuie inlocuit modulul respectiv ...nu? ca acuma am inchiderea doar pe cheie

da stiu ca am modulul pe masina dar vreau sa pun inchidere centralizata cu telecomanda si atunci trebuie inlocuit modulul respectiv ...nu? ca acuma am inchiderea doar pe cheie

247126[/snapback]

Nu cred ca trebuie sa inlocuiesti modulul . Eu am avut o alarma Eaglemaster 5100 si functiona cu inchiderea masinii ( pana a "cazut" alarma) . Am sa ma uit cum au fost facute legaturile si-ti voi spune ( incerc sa fac asta maine , daca nu-i tarziu ) sau poate da altcineva o solutie .

Eu am alarma montata de mine ...si, montata, ce e drept, pe soclul/mufele fostei alarme originala BMW...careia nu-i mai aveam telecomenzile...greu a fost pana am identificat firele...si, spre rusinea mea, din mufele alea de pe masina, desi am conectat toate firele de la alarma, au mai ramas in aer cateva...unul dintre ele fiind functia confort de ridicare a geamurilor din telecomanda...deci nu trebuie inlocuit modulul...ci numai identificate firele unde trebuie sa te conectezi ...daca o sa fiu in toane bune intr-o zi o sa desfac pe acolo sa vad unde s-a conectat italianul ...pt ca am aflat ca alarma e aftermarket, la o firma din italia...sau asa scria pe o eticheta de pe manunchiul de fire al alarmei :blink:

Guest m80jom
da,am vorbit cu cineva cine monteaza alarme si mi-a spus ca trebuie montat si modulul care primeste comanda de la telecomanda si raman si acelea vechi deoarece eu nu am avut inchiderea pe telecomanda.

ezact...tu vei folosi o alarma care va primi comanda si, ca functie suplimentara, va inchide si usile....aaa..tu ai facut rost de o telecomanda originala pt inchidere? mai bine pui o alarma...interconectata cu inchiderea masinii...oricum...ca sa gasesti un modul de inchidere...si sa-l sincronizezi cu telecomanda ta....poate sunt compatibile ..poate nu...eu stiu ca telecomenzile pentru inchiderile la e34 erau in IR...nu in radio...ceea ce poate constitui un dezavantaj...si receptorul era asezat in mijlocul bordului...langa grila aia orizontala de aerisire :blink:

ezact...tu vei folosi o alarma care va primi comanda si, ca functie suplimentara, va inchide si usile....aaa..tu ai facut rost de o telecomanda originala pt inchidere? mai bine pui o alarma...interconectata cu inchiderea masinii...oricum...ca sa gasesti un modul de inchidere...si sa-l sincronizezi cu telecomanda ta....poate sunt compatibile ..poate nu...eu stiu ca telecomenzile pentru inchiderile la e34 erau in IR...nu in radio...ceea ce poate constitui un dezavantaj...si receptorul era asezat in mijlocul bordului...langa grila aia orizontala de aerisire :blink:

247948[/snapback]

corect... eu am avut asa ceva pe masina, inclusiv alarma nu doar inchidere, insa e foarte proasta... senzor de soc lipsa, suna cu intarziere si foarte incet... nu se potrivea alta sirena decat originala...

pe langa asta, telecomenzile erau f proaste... raza mica de actiune si se desincronizau des... mai bine pui o alarma aftermarket... e si mai ieftina si mai buna.

PS: toata chestia originala costa o groaza (aprox. 300 de euro sh si 5-600 noua).