Jump to content

SCHIMB ULEI SERVO SI LICHID FRANA

dvz

Recommended Posts

Salutare,

1) vreau sa fac si eu schimbul de lichid servo deoarece este la limita inferioara a vasului. cum se face ??? poate fi completat sau trebuie sa il schimb pe tot ??? Si daca trebuie schimbat tot , cum se face schimbul ??? ce fel de lichid sa pun

( marca, tipul) ??? ce cantitate ???

2) vreau sa fac si schimbul de lichid de frana deoarece mi sa aprins martorul in bord. ce fel de lichid sa pun si ce cantitate ???

tre sa mentionez ca am un E34, 520i !!!

Multumesc pt detalii !!!!! astept raspunsurile cat mai curand pt ca plec in concediu si trebuie sa le fac pana atunci :blink:

Edited by dvz

Uleiul de servo poti sa-l completezi.

De unde stii ca martorul din bord e de la lichidul de frana si nu senzorul de placute de frana?

246785[/snapback]

nu ai martor in bord ptr lichid de frana... e senzorul de placute ala... ceea ce inseamna ca tre sa schimbi si placutele, dar si senzorul daca s-a aprins... inseamna ca s-au uzat placutele pana au rupt cablajul de la senzori... :blink:

Salutare,

1) vreau sa fac si eu schimbul de lichid servo deoarece este la limita inferioara a vasului. cum se face ??? poate fi completat sau trebuie sa il schimb pe tot ??? Si daca trebuie schimbat tot , cum se face schimbul ??? ce fel de lichid sa pun

246769[/snapback]

cum dracu e la limita inferioara a vasului? Marcajul de minim este pe capacul de la lichidul de servo... ai un dipstick, un fel de joja la el, care are 2 marcaje... maxim si minim... daca este la limita inferioara a vasului completeaza de urgenta ca altfel e de jale... :blink:

Salutare,

2) vreau sa fac si schimbul de lichid de frana deoarece mi sa aprins martorul in bord. ce fel de lichid sa pun si ce cantitate ???

tre sa mentionez ca am un E34, 520i !!!

Multumesc pt detalii !!!!! astept raspunsurile cat mai curand pt ca plec in concediu si trebuie sa le fac pana atunci :blink:

246769[/snapback]

pt servo directie scrie pe capac...atf sau altceva..si la servo frana scrie ce e ...DOT 3, 4, curata si-o sa vezi...

pt servo directie scrie pe capac...atf sau altceva..si la servo frana scrie ce e ...DOT 3, 4, curata si-o sa vezi...

246800[/snapback]

atf oil 2. personal cel mai bun mi s-a parut cel de la agip... atf oil 2. este rosu la culoare....

la frana dot4... poti folosi tot de la agip...

daca-ti da mana ia castrol si pune, desi eu, personal n-am simtit nici o diferenta, ba chiar mi s-a parut mai usoara directia cu agip iar frana foarte eficienta cu agip brake fluid dot4

cum dracu e la limita inferioara a vasului? Marcajul de minim este pe capacul de la lichidul de servo... ai un dipstick, un fel de joja la el, care are 2 marcaje... maxim si minim... daca este la limita inferioara a vasului completeaza de urgenta ca altfel e de jale... :blink:

246799[/snapback]

Salut,

m-am exprimat eu gresit, prin limita inferioara ma refeream ca uleiul care il masor cu joja e la limita inferioara pe joja, adica la prima liniuta......

. scuzati exprimarea.

multumesc pt sfaturi!!!!

PS: am aprinsi in bord 2 martori : 1 este de la placutele de frana care s-au dus saracile, si al 2-le este "INSPECTION"

O sa-l complectez maine daca ziceti ca merge fara probleme, pe cel de servo, iar lichidul de frana il schimb si cu ocazi asta mai aerisesc si instalatia .....

Numai bine si multumesc de sfaturi !!!! :)

Edited by dvz

Salut,

m-am exprimat eu gresit, prin limita inferioara ma refeream ca uleiul care il masor cu joja e la limita inferioara pe joja, adica la prima liniuta......

. scuzati exprimarea.

multumesc pt sfaturi!!!!

PS: am aprinsi in bord 2 martori : 1 este de la placutele de frana care s-au dus saracile, si al 2-le este "INSPECTION"

O sa-l complectez maine daca ziceti ca merge fara probleme, pe cel de servo, iar lichidul de frana il schimb si cu ocazi asta  mai aerisesc si instalatia .....

Numai bine si multumesc de sfaturi !!!! :blink:

246889[/snapback]

deci de la placute era cum ti-am zis... vezi sa nu patesti ceva schimba0le urgent... iar cu aerisirea instalatiei vezi ai grija ... sa nu cumva sa faci vreo boroboata...