Jump to content

Accident Radauti

Romulus

Recommended Posts

L-a vazut. Cand s-au lovit erau aproape pe contrasens. Pusese piciorul pe frana si a tras stanga de volan, necrezand nici un moment ca Dacia nu va opri. A crezut ca doar scoate botul, il vede si opreste. A franat violent doar cu putin inainte de a intra in cadru. Ipoteza mea...

Citest din articol...

In Dacie: sofer - 18 ani, pasageri - baiat 14 ani, fata 16 ani, baiat 11 ani, fata 15 ani

In BMW: sofer 21 ani, pasageri - fata 13 ani, fata 15 ani...

Mama dar ce "gradinita" era pe acolo... Doar copii... Cum naiba?!?

Am citit intr-un post mai sus "ca ar fi trebuit sa-i acorde prioritate biciclistului si asa nu s-ar fi intamplat nimic" .NU este adevarat in primul rand traversarea unei strazi nu se face pe bicicleta nu zic o fi avut si BMW-ul viteza dar in nici un caz 150km/h ca nu s-ar mai fi ales nimic din nici un pasager al Daciei (am intrat intr-o Dacie cu un Renault Megane cu viteza de 30-40 km/h si s-a ales prafu de ea sa desprins in 2 de la parbriz) parerea mea este ca BMW-ul mai mult de 80km/h nu a avut (iar cele 2 camere te pot insela amarnic la cat de performante sunt),soferul BMW-ului a intrat in cadrul camerei cu frana calcata deci l-a vazut din timp da nu se astepta sa-i sara in fata!!!

oricum DUMNEZEU SA-I IERTE PE COPII AIA!!!

:blink: :) :)

PS: SOFERUL DACIEI ARE CAM MULTE EXPLICATI DE DAT, SUCCES IN INSTANTA!

N-am prea inteles ce vrei sa spui sau legatura cu imaginile din topicul de fata. Ajuta-ne...

247355[/snapback]

era tot pe langa radauti

il depaseam pe unu si cand am ajuns paralel cu el a virat spre stanga si m-a scos in afara soselei - era tot un pusti care avea carnet de 2 luni

nu mai da quote la postul anterior, scrie in regulament, daca te vede un moderator poate sa iti dea atentionare din aia

247358[/snapback]

hai ca ai fost simpatic

ca sa fiu on topic, sunt de acord cu romulus in sensul ca era cu frana pusa cand a intrat in intersectie, se vad in film mai bine la un moment dat doar ca sunt stopurile perpendiculare la camera.

cat despre viteza mai mult de 120 nu cred ca avea, pe la 100 acolo, ma mai uit poate ma leg de ceva concret. :blink:

ca sa sustin ce am afirmat , uitati-va ca si cel cu ghiozdan si si cel de pe bicicleta, inainte de producerea accidentului se uita spre directia de unde venea bmwul, ori a inceout sa franeze, ori a clancxonat , asa imi explic eu. hai ca cel cu bicicleta, privea in fata, dar cel cu ghiozdan s-a intors sa se uite in spate, singura alternativa ar fi ca este foarte precaut si ca s-a uitat ca sa nu vina vreo masina si sa o i-a la dreapta din spate, insa momentul in care s-a intors coincide cu momentul in care si-a ridicat capul din pamant si biciclistul. hm :blink:

ok, uita-te si daca vezi ceva nou da-ne si noua de stire, altfel OTV-ul ne mananca :blink:

247441[/snapback]

poti sa stii , trebuia sa punem si noi in fata SENZATIONAL.

pacat de copiii aia.

RIP

noapte buna.

Edited by remusratiu

ca sa sustin ce am afirmat , uitati-va ca si cel cu ghiozdan si si cel de pe bicicleta, inainte de producerea accidentului se uita spre directia de unde venea bmwul, ori a inceout sa franeze, ori a clancxonat , asa imi explic eu. hai ca cel cu bicicleta, privea in fata, dar cel cu ghiozdan s-a intors sa se uite in spate, singura alternativa ar fi ca este foarte precaut si ca s-a uitat ca sa nu vina vreo masina si sa o i-a la dreapta din spate, insa momentul in care s-a intors coincide cu momentul in care si-a ridicat capul din pamant si biciclistul. hm  :blink:

247444[/snapback]

Foarte buna observatie.

Aseara mi-a trecut un pieton in fata alergand pe trecerea de pieton. Desi m-am asigurat, nu l-am vazut, dar eram deja incetinit. Chiar si dupa ce l-am vazut in bataia farurilor, nu am franat si cand am franat am facut-o slab de tot, fara reactie, si masina s-a mai dus in fata vreun cativa metrii.

Daca la viteza asta n-am avut reactie, ce sa ii mai faci la 100 la ora cand te trezesti cu ceva in fata. N-avea ce sa mai faca copilu ala sa evite, cred ca si la 60 la ora il pleznea la fel de tare.

In articol spune ca nu exista urme de frana, deci chestia cu lumina franelor si timpu de expunere nu pare fi valabila, mai degraba era de la lumina de pozitie, nu neaparat de la frana.

eu sincer cred ca mai mult de 70 la ora nu a vut . Dupa accident se vede foarte clar cum soferul de la BMW deschide usa normal si se misca in fata masinii . La o viteza mai mare nivelul daunelor ar fi fost altul ( deformari ale cadrului usii etc .

Eu am avut un accident la 55 km/h cu o supernova si am lovit o dacie in coltul stanga spate si l-am aruncat vreo 10 metri peste o bordura fara sa clinteasca . Adevarat el nu franase deloc insa eu am franat .....dar din lipsa de abs .....

El a vreut sa intorca la un scor plecand din banda 1 fara sa se asigure ...

daca cititi commenturile de pe siteul acele va imprastiati de ras.

este incredibil cata prostie exista in tara asta. pt mine e un mister cum unii se trezesc vorbiind cand ei defapt nici nu stiu pe ce planeta traiesc

"...daca BMW`u avea 40 km/h impactul ar fi fost mult mai mic nesoldandu-se probabil cu morti. 3rd:Eu personal il consider vinovat pe soferul BMW`ului nu pe cel al Daciei(are si el o mica vina ca nu a acordat prioritate dar..."

Nu scrie niciunde la cat s-a oprit acul vitezometrului BMW-ului ?  :blink:

247536[/snapback]

la viteza aia nu prea se blocheaza acul si mai mult, la acel BMW angrenarea acului vitezometrului se face electro mecanic, deci chiar si la un impact puternic nu prea are sanse sa se blocheze.

sini, nu te mai lamenta atata, nu e deloc incredibil cata prostie exista in tara asta, prostie e peste tot in lume, hai sa nu ne punem singuri tarana in cap, iar faptul ca pentru tine este un mister cum se trezesc unii vorbind, te scot eu la lumina :), pe internet scriu si copii de 14 ani asa ca poti sa te astepti la orice si e mult spus ca nu stiu pe ce planeta traiesc, ai impresia ca eu sau tu stim foarte bine pe ce planeta traim?

Sa ramanem la acest teribil accident si sa tragem niste concluzii, sa invatam din greselile altora, sa realizam ca pana si in localitate unde nu se circula cu viteze prea mari se pot intampla accidente grave, pot muri oameni, copii in cazul nostru. RIP

mihaiciuca, dacia supernova intruneste conditiile de siguranta valabile in 1980, nu compara BMW-ul ala cu o supernova, deformarile si comportamentul masinii e radical diferit de exemplul dat de tine, adica e needificator exemplul tau.

Sunt curios ce a rezultat in urma anchetei Politiei. Din pacate cei decedati au luat cu ei neatentia, nepasarea celor doi conducatori auto.