Jump to content

discutii cu firma de tuning wetterauer

neagucosmin

Recommended Posts

stimati domni

nu accept ca afirmatiile mele sa fie considerate drept aberatii. nu am spus ca reprezint parerea celor de pe forum

iar daca doriti sa transformati acest formum intr'un fel de agora unde sa incepem sa facem exercitii de dialectica si sofism, cred ca nu ne am gasit locul potrivit

si sper sa intelegem ca nu sintem intr o comunitate opresiva, asa ca amenintarile dumneavoastra ma lasa rece atita timp cit din atitutinea mea rezulta atasament la un set de valori pe care il impartasim cu totii pe acest site

faptul ca dvs promovati brandul pe care aveti iinteres sa il introduceti in romaania este bine,

iar faptul ca eu discut liber si va ofer un challenge adevarat si posibilitatea de a va demonstra calitatile este la fel de binevenit

ba ..este chiar o minge la fileu

restul... est eun simplu exercitiu democratic

rog sa nu mai aveti nepolitetea de a mi cataloga afirmatiile in nici o forma. faptul ca ati lucrat la bmw nu reprzinta nici un atu si nici o confirmare a unor presupuse calitati sau defecte, si nici decum expresia unui profesionalism recunoscut pe plan mondial.

sper ca romania sa scape intr o zi de ticurile sociale in care ne afirmam personalitatile prin clisee " am lucrat la bmw" "lucrez la coca cola" "sint la ING" "m'a luat shellul. lucrez la shell"

nu am facut decit sa va ofer o sansa de a demonstra...daca puteti ...calitatile firmei cu care doriti sa intrati in romania.

si pentru ca doresc ca aceasta comunitate a posesorilor de BMW sa scape odata si odata de falsele tuninguri, imi doresc mult sa aveti succes. sincer.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.