Jump to content

Filtru high flow k&n bmw f30 diesel n47

MarkBmr

Recommended Posts

O spun Ăâ˘i eu pe-a mea ,ĂŽnainte sĂŁ cumpĂŁr filtrul pe care ĂŽl am acum am citit ca toti ceilalti avantaje Ăâ˘i dezavantaje,am ajuns la concluzia cĂŁ cel care se trateaza cu ulei K&N Ăâ˘i alte 2 firme de care nu imi aduc aminte sunt danoase pentru debitmetru,motivul ,cand vin tratate de la fabrica sunt perfecte ,problemĂŁ intervine cand le tratĂŁm noi ,aici intervine factorul de risc ,dacĂŁ pui pre putin ulei poate nu reĂâşine impuritatile ,dacĂŁ se exagereazĂŁ murdareste debitmetru cu vapori de ulei .

Deci am ales filtrul sportiv uscat (sec ) fĂŁcut din un material inovativ,filtrul se numeste Sprintfilter Performance,poate ĂŁ fost impresia mea ,poate pentru ca am curĂŁĂâşat Ăâ˘i debimetrul cand am instalat noul filtru ,nu Ăâ˘tiu ce sĂŁ spun ,dar maĂâ˘ina trĂŁgea mult mai bine decat ĂŽnainte ,acum am c-am 40k de km cu acest filtru ,din 10 in 10k ĂŽl suflu cu compresorul Ăâ˘i atât.

Singurul dezavantaj este pretul in jur de 100 euro ,dar se amortizeaza pe parcurs.

Inviato dal mio SM-G955F utilizzando Tapatalk

• 2 months later...
Salutare , vin si eu cu primul meu post (pe acest forum) , acum am un F34 din 2014 325d ( vestitul N47) si precizez ca pe acesta nu as monta filtru sport (fie el k&n sau BMC CDA) deoarece stiu foarte bine ca la diseluri cam strica debimetrul , in schimb pot sa va zic ca la o benzinara (e46 316i , N42 motorul ) am avut montat un filtru BMC CDA ( cel cu case-ul de carbon) si timp de 90k cat am avut masina ( inca o am , adica aprox 6 ani jumate) am schimbat toate piesele de pe masina ( si cand zic toate, ma refer chiar la toate pentru ca de, batranetea nu se resimte doar la noi) nu am avut nici o problema cu el, dar bine curatat & spalat & uns & uscat cum trebuie ( adica la 6000 km maxim) . Deci la o benzinara il recomand fara mare stres dar la un disel e posibil sa strici mult mai repede debimetrul .