Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

P3264 si programul Torque

bimmer90f30

Recommended Posts

Azi dimineata am avut parte de o mica surpriza, interesanta zic eu.

Cum de ceva timp nu am putut/reusit sa sterg/caut erori cu INPA pentru ca hdd-ul s-a decis sa isi dea duhul, am ramas la mana BMWhat, Carly.. orice si oricum ;).

In termeni de putere motorul inca trage pentru varsta si km din bord!

Si pentru ca m-a mancat ambitia sa demontez senzorul MAF (debitmetru) sa il curat de pe tulumba unde e lipit(!) folosindu-mi maestria de a-l fixa la loc (ca altul nu am, inca!) tot acum si atunci in bord imi apare CEL-ul (Check Engine Light) potrivit-fixat din cauza debitmetrului, evident.

Totul e sub control pana aici. ;)

Daca pana de curand CEL-ul aparea cand lasam motorul dimineata - la start - mai mult de 1 minut - si nu mai aparea toata ziua cat foloseam masina, acum imi apare si seara cand plec de la lucru; la fel, la cam un minut. Probabil trebuie sa ii dau cu spray dedicat pe nas.

Oricum saracul MAF era bine imbibat/acoperit bine de un strat de ulei de peste 300k km de cand fusese neatins..

Asadar va puteti imagina ca, Carly a fost folosit aproape zilnic sa stearga eroarea de debitmetru si de cele mai multe ori o facem din mers, din lipsa de timp..

Azi dimineata pe langa Carly (ca de obicei..) am folosit si anticul Torque, un alt program de diagnoza/cautare dupa coduri, care din nou, din mers l-am sincronizat si ce sa vezi, surpriza, o noua eroare, cea din titlu: P3264. Care dupa ce am sters-o motorul meu trage si mai bine, adica e mai bine legat de asfalt, pardon cutie-roti.

Asadar nu face Carly ce face Torque, cel putin in cazul meu.

De aici trageti voi concluzia sau comentati daca se poate, si vreti.

Salutari si o zi buna!

Scuzati postarea lunga, dar acesta este contextul.

Edited by bimmer90f30
  • Like 1