Jump to content

Intrebari intretinere E46 325i SMG

Recommended Posts

Buna, am si eu intrebari in legatura cu 325i-ul meu, nu am mai avut benzinar si nu stiu cum e cu consumabilele.Masina are 68000km, acuma am adus-o si i-am schimbat uleiul si toate filtrele, ulei 0W40 LL-04 BMW, filtre MANN

La cati km este recomandat sa schimb bujiile???

Ce este BremsflĂźssigkeitul si cand se schimba, imi apare in bord??o fi lichid de frane

Cand se schimba KĂźhlmittelul??daca este lichidul de racire...

Imi vor afisa toate in bord?

Daca mai stiti de alte consumabile, va rog sa imi scrieti.

Benzina Carrera 95 si Carrera100 sunt ok??(sunt din CJ)

Multumesc

• 2 weeks later...
bujiile se schiumba pe la 30.000km dar in general se simte cand e cazul sa le schimbi.lichidul de racire se poate verifica f usor,exista un instrument special dar daca e adusa de afara e greu de crezut ca trebuie schimbat,si oricum daca vrei sa il schimbi asteapta pana vine frigul.pe 325i euro 4 merge si benzina 95 si 99 sau 100.eu unul ii pun petrom 99+ si merge ceas

bujiile se schiumba pe la 30.000km dar in general se simte cand e cazul sa le schimbi.lichidul de racire se poate verifica f usor,exista un instrument special dar daca e adusa de afara e greu de crezut ca trebuie schimbat,si oricum daca vrei sa il schimbi asteapta pana vine frigul.pe 325i euro 4 merge si benzina 95 si 99 sau 100.eu unul ii pun petrom 99+ si merge ceas

252626[/snapback]

Am schimbat bujiile, si mi s-a spus k la 50000 sa le schimb, cel mai repede.Unii spun k la 60000, altii la90000 si tot asa.Eu zic k se schimba la Inspektion II care cel mai repede e la 50000 in germania.Mersi de raspuns

• 1 year later...
am si eu un 325i 2006 si vreau sa va intreb care sunt consumabilele care trebuiesc schimbate? are 90,000 km. eu i-am schimbat filtrele si uleiul. dar vreau sa intreb ce altceva ma trebuie schimbat? curea alternator?distributia este pe lant.

multumesc

bujiile vezi cand au fost schimbate si daca nu au fost schimba-le.

lichidul de frana se schimba la 2 ani,sa-l schimbi.. eu am simtit diferenta.

ulei+toate filtrele la fiecare revizie, eu si cel de benzina il schimb de fiecare data, desi e scump.

eventual antigelul se mai schimba la 4 ani, nu e cazul la tine.daca imi mai amintesc ceva te anunt