Jump to content

Sfat achizitie Seria 5

Lovexyz97

Recommended Posts

Am revenit cu o mica problema , si am nevoie de un sfat la asta ca e cam grea, am estimat costurile cu toate cam in medie ma va costa intre 2650 ( cu pret al masinii de 1500 de euro , sper sa pot negocia) si 2850 de euro daca nu se negociaza nimic.

Platforma am gasit de la romfour 600 eur (CMR + Asigurare) mai ramane decat sa imi rezerv locul pentru transportul de persoane tot cu Romfour cred si sunt gata de plecare.

Problema suna cam asa , eu nu vreau sa iau masina pe numele meu, pentru ca daca as face asta ar insemna bataie de cap si stres in Romania , pentru ca intentionez sa i-o vand mamei sau tatalui printr-un contract de V-C, si trebuie sa merg pe la fisc pe colo si pe colo , Combustibil , nervi ,si stres la 30 de grade acum vara nu suna "Yayy", si as vrea sa imi ziceti daca e posibil urmatorul lucru , sa cumpar masina pe numele mamei cu o copie de buletin, si dupa sa obtina ea nr rosii in ROMANIA pentru RAR si sa faca inmatricularea. Adica contractul sa fie direct intre Neamt si Mama , fara a mai fii eu undeva la mijloc, asta ar insemna ca eu sa semnez in locul ei, si vreau sa imi spuneti daca ce fac e legal fara procura, sau mi-ar trebuii procura sa cumpar o masina pe numele ei ea nefiind de fata. E destul de greu sa umblii in romania dupa 4 exemplare la "dracu cu carti" la fisc la aia la aia. Vreau sa imi spuneti daca se poate corect si respectand legea sa fac chestia asta , fara a fii pasibil de nu stiu ce ani de puscarie pentru un cacat minor.Am inteles ca daca masina vine pe platforma si nu este nevoie sa schimbi numele vanzatorului in brief-ul mare si brief-ul mic , nemaiavand nevoie de numerele de tranzit totul pare a fii ok. Astept pareri, daca e legal merge , daca nu fac un sacrificiu si ma agit sa fac ce e legal si cu minim de ani de puscarie.

Edited by Lovexyz97