Jump to content

In sfarsit este a mea

Bogdanel

Recommended Posts

am bagat o pe tester la bmw filaret. de la cap la coada.... Fii atent aici :)

Following data were read out:

total distance 184800km

total distance 114800mil

Note: the total distance is indicated only in steps of 100.

There may be slight variations in the conversion to miles

:blink:

248933[/snapback]

Astia sunt km din computerul de lumini.Cei care i-a dat inapoi era amator :)

la pisicuta merge super bine verifiarea...la celelalte nu stiu...da e posibil...cand am am vazut cati km are masina sa fac stop cardiac...

249414[/snapback]

Primele cifre din testul pentru bord nu reprezinta km :)

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Andreea de la Big Brother de la care a cumparat masina este fata patronului de la Dacos, ce zici de legatura ?

249366[/snapback]

Esti informat prost. Nu e fata patronului de la Dacos, patron este Petrescu si are un baiat Alex cu un X3. Andreea este o nepoata din cate tin minte, iar taicas-o lucreaza la Dacos. Toti care lucreaza pe acolo au numar cu KKK.

cunosc masina a fost la un bisnitar prima data si apoi la un baiat din valcea la combinatie !cunosc instoricul

nu prea are deloc dotari oricum frumoasa ca aspect masina

sa -o stapanesti sanatos si fara probleme

252046[/snapback]

Fii mai explicit cu ceea ce cunosti pe private sau aici nu ma deranjeaza, ca dotari are tot mai putin navigatie si comenzi pe volan.

Nu ma intereseaza la cine a fost atata timp cat a fost foarte bine intretinuta si alerga de rupe, nu mai vb de consum - Bucuresti - P Neamt si inapoi cu doar un plin, medie de 7.7 si alergata nu croaziera. Te-am pupat pe portofel :blink:

Fii mai explicit cu ceea ce cunosti pe private sau aici nu ma deranjeaza, ca dotari are tot mai putin navigatie si comenzi pe volan.

Nu ma intereseaza la cine a fost atata timp cat a fost foarte bine intretinuta si alerga de rupe, nu mai vb de consum - Bucuresti - P Neamt si inapoi cu doar un plin, medie de 7.7 si alergata nu croaziera. Te-am pupat pe portofel :blink:

252102[/snapback]

Eu nu cred ca stie despre masina. Asa mi-a spus si mie cand am luat un 5-ar din Valcea.

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=11144&st=40

La masina am castigat 2300 euro si a stat la mine 7 luni si am facut cca. 46.000 km. Nu am avut nici o problema cu masina, am mers in toata Europa cu ea. Am schimbat la ea bieletele de directie, discurile pe fata si consumabilile. In rest masina a fost super.

Nu mai crede ce iti spun toti !

• 11 months later...

abia acum am vazut topicul, dar pt linistea tutror va spun eu mai multe k masina e de la mine: eu am adus-o de afr in 2007 la inceputul anului si am vandut-o la un baietas din VL care a intretinut-o super. pe langa ce a mai pus pe ea. si dupa vreo 3 luni am luat-o inapoi, n-o mai recunosteam cat de bine a intretinut-o omu, desi ma gandeam ca e varza ca nu e prima masina de VL care ajuge la mine, dar singura in starea aia... ii facuse si revizia si a tinut-o doar 6000km.

deci nu a fost la nici o Andreea masina, omu si-a luar nr la nimereala ca a inscris-o urgent, masina nu mai avea nr provizorii.

masina era OK din toate punctele de vedere si mergea super. fapt confirmat si de mecanicii de la bmw dupa ce am fost cu Bog la tester. singura "problemuta" a fost cea cu km de care nici eu nu stiam ca mi-era si naspa cand am vzut, deci cine mai zice ca ma duc afar sa imi iau masina care nu are km dati inapoi, GRESIT, aveti mare grija ca si aia ii dau la greu !!!!

Bafta All !!

Edited by mario_internationalu