Jump to content

Bmw 535ix Dinstantiere da sau nu ?

WallaceHood

Recommended Posts

Buna ziua

Sunt nou pe acest forum si de curand am achizitionat un bmw 535ix f10 , masina a venit cu rotii pe 18 , am cumparat alte roti pe 20 si cand a trebuit sa le schimb am vazut ca masina are dinstatiere pe spate , le-am montat asa , masina merge perfect nu atinge nicaieri.

As dorii o parere despre acestea , daca afecteaza masina sau alte piese sau se poate merge cu ele linisit in continuare , uitandu-ma din spate la masina am avut impresia ca , cauciucurile ruleaza un pic mai mult pe interior.

Multumesc

post-75958-0-28579900-1530106506_thumb.jpg

post-75958-0-93684700-1530106602_thumb.jpg

post-75958-0-16839900-1530106610_thumb.jpg

Edited by WallaceHood
  • Like 1
  • Downvote 1

Salutare, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Distantierele nu sunt vinovate de uzura mai pronuntata la interior, cel putin nu la F10 xdrive, fa geometria undeva ok si scapi de aceea uzura daca nu ai alte probleme care ar putea produce aceea uzura neuniforma.

Din proprie experienta, nu am putut rula cu distantiere pe spate la al meu F10, fara sa am vibratii in masina la viteze de peste 70-80 km/h, nu erau continue dar apareau destul de des si erau foarte deranjante la drumuri mai lungi, am eliminat distantierele si s-a rezolvat problema.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Salutare, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Distantierele nu sunt vinovate de uzura mai pronuntata la interior, cel putin nu la F10 xdrive, fa geometria undeva ok si scapi de aceea uzura daca nu ai alte probleme care ar putea produce aceea uzura neuniforma.

Din proprie experienta, nu am putut rula cu distantiere pe spate la al meu F10, fara sa am vibratii in masina la viteze de peste 70-80 km/h, nu erau continue dar apareau destul de des si erau foarte deranjante la drumuri mai lungi, am eliminat distantierele si s-a rezolvat problema.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Salut , multumesc frumos , nu am nici o vibratie in volan masina merge impecabil, eram curios daca in timp afecteaza cu ceva sau la gropii daca sunt mai sensibile restul pieselor.

Sistemul xdrive este unul destul de sensibil.Nu prea suporta schimbari in trenul de rulare.

Daca intentionezi sa pastrezi masina si nu vrei batai de cap as spune sa le dai jos.

Jante si anvelope doar marimi din cartea masini.

Oricum au fost puse de "tuning Dorel"ca arata mai bine jantele pe masina.

Edited by calinbmw2000

Sistemul xdrive este unul destul de sensibil.Nu prea suporta schimbari in trenul de rulare.

Daca intentionezi sa pastrezi masina si nu vrei batai de cap as spune sa le dai jos.

Jante si anvelope doar marimi din cartea masini.

Oricum au fost puse de "tuning Dorel"ca arata mai bine jantele pe masina.

Mersi pentru raspuns , m-am gandit si asa o sa fac , o sa le scot, cel dinainte da le-a pus sa dea mai bine jantele fiind mai micute.