Jump to content

dezlipire cheder

Recommended Posts

datorita caldurii excesive s-a dezlipit chederul usii dreapta ( e 46 coupe 2001)...chederul este format din 2 parti suprapuse de cauciuc..deci trebuie sa le lipesc intre ele ...nu de metal sau altceva ....a mai patit cineva ?....cu ce ar merge sa-l lipesc...fara sa dauneze chederului....

datorita caldurii excesive s-a dezlipit chederul usii dreapta ( e 46 coupe 2001)...chederul este format din 2 parti suprapuse de cauciuc..deci trebuie sa le lipesc intre ele ...nu de metal sau altceva ....a mai patit cineva ?....cu ce ar merge sa-l lipesc...fara sa dauneze chederului....

249403[/snapback]

eu l-am lipit cu prenandez.. dar oricum degeaba, la peste 100km/h imi vajaie. deci cel mai bine il schimbi .. e undeva la 9 mil :blink: :)

n-am chef sa dau 9 mil. pe un cheder....mai bine il tin cu mana... :) ...trebuie sa gasesc o solutie care sa tina ...pana la urma e vorba de 2 suprafete de cauciuc...ce trebuiesc lipite....poate merge cu silicon ....sau cu solutie de lipesc cizmarii tocurile :) ...stiu o sa spuneti sa-mi iau logan daca n-am bani de un cheder :blink: ...mai astept ceva sfaturi ....daca nu, asteptam fratii din germania care mai aduc diverse piese

n-am chef sa dau 9 mil. pe un cheder....mai bine il tin cu mana... :) ...trebuie sa gasesc o solutie care sa tina ...pana la urma e vorba de 2 suprafete de cauciuc...ce trebuiesc lipite....poate merge cu silicon ....sau cu solutie de lipesc cizmarii tocurile :) ...stiu o sa spuneti sa-mi iau logan daca n-am bani de un cheder :blink: ...mai astept ceva sfaturi ....daca nu, asteptam fratii din germania care mai aduc diverse piese

249568[/snapback]

ti-am explicat, cu prenandez:) dar o sa tina decat de design ( ca nu o sa mai fie dezlipit) dar treaba nu o sa si-o mai faca :)

Vb cu un cizmar sa ti-l lipeasca....nu e vorba de prenandez...ci de tehnica lipirii cu prenandez :blink:

Exemplific cu ce stiu eu...se curata ambele suprafete de alte lipiciuri, praf, grasimi, se ung ambele suprafete cu un strat subtire de prenandez, se lasa sa se usuce cca 10-15 min, se ung din nou , si in cateva minute se aduc suprafetele de lipit in contact, se fixeaza in acea pozitie cu ceva (scoci, greutati, ata etc) si dupa 24 ore se desigileaza...ar trebui sa fie lipite...pe vecie...

Succes :)

Vb cu un cizmar sa ti-l lipeasca....nu e vorba de prenandez...ci de tehnica lipirii cu prenandez :blink:

Exemplific cu ce stiu eu...se curata ambele suprafete de alte lipiciuri, praf, grasimi, se ung ambele suprafete cu un strat subtire de prenandez, se lasa sa se usuce cca 10-15 min, se ung din nou , si in cateva minute se aduc suprafetele de lipit in contact, se fixeaza in acea pozitie cu ceva (scoci, greutati, ata etc) si dupa 24 ore se desigileaza...ar trebui sa fie lipite...pe vecie...

Succes :)

250316[/snapback]

multumesc mult pentru sfat....am sa-l lipesc pe al meu...dar am gasit si un cheder second la 2 milioane...sa-l cumpar ?...merita sau mai bine il lipesc si daca nu tine sa cumpar unul nou ?

multumesc mult pentru sfat....am sa-l lipesc  pe al meu...dar am gasit si un cheder second la 2 milioane...sa-l cumpar ?...merita sau mai bine il lipesc si daca nu tine sa cumpar unul nou ?

250442[/snapback]

pai si pe asta second cum il lipesti ? ca stiu ca el cand e nou are adezivu lui .. second nu prea vad ce adeziv mai are

l-am schimbat....n-are nici un adeziv....se baga ca orice cheder...numai ca se scoate portiunea de prag de plastic care il acopera...si la airbagul din stalp se desurubeaza 3 surubele...deoarece chederul are un contact elecric care se decupleaza in zona aceea...( nu stiu pentru ce e ala....) cred ca nu s-a inteles exact unde s-a dezlipit...am sa fac o poza cu asta vechi si am s-o postez pentru arhiva de patanii...m-a costat 2 mil. si eu zic ca e ok fata de 9 mil cat e unul nou...

l-am schimbat....n-are nici un adeziv....se baga ca orice cheder...numai ca se scoate portiunea de prag de plastic care il acopera...si  la airbagul din stalp se desurubeaza 3 surubele...deoarece chederul are un contact elecric care se decupleaza in zona aceea...( nu stiu pentru ce e ala....) cred ca  nu s-a inteles exact unde s-a dezlipit...am sa fac o poza cu asta vechi si am s-o postez pentru arhiva de patanii...m-a costat 2 mil. si eu zic ca e ok fata de 9 mil cat e unul nou...

250540[/snapback]

Dap .. f bine.. De unde l-ai luat . M-ar interesa si pe mine daca e OK si e aceeasi culoare ca la mine. Ca imi vajaie de ma termina

249403[/snapback]

silicon ?

Dap .. f bine.. De unde l-ai luat . M-ar interesa si pe mine daca e OK si e aceeasi culoare ca la mine. Ca imi vajaie de ma termina

251028[/snapback]

am dat un anunt pe 4tuning.ro...si m-a sunat un baiat care avea piese din dezmembrarea unui coupe diesel...am vrut sa-l iau si pe cel din partea dreapta dar era deja vandut...il cheama Nicu si are tel. 0723.144.689...

• 10 months later...

asta e culmea de tot .. eu am cheder bej si nu cred ca o sa-mi gasesc la second ..

chiar nu a gasit nimeni o solutie sa-l tina lipit? mi se pare aiurea ca si la mine atarna urat

am incercat un fel de prenandez puternic pt pantofi si nu tine .. fostul proprietar a incercat cu super glue (care nu tine la umezeala) si mai am vreo 2 feluri de lipici ramase prin torpedou tot de la fostul proprietar ..

chiar nu a gasit nimeni ceva sa tina?

sal nu am vrut sa mai deschid un alt topic pentru ca eu cred ca am acelasi lucru ca si voi.Mai exact atunci cand trec prin gropi sau merg pe teren mai accidentat imi vibreaza geamurile de parca s-ar lovi de parte de sus a usii.Precizez ca daca le deschid putin nu se mai aude chestia asta.Nu stiu care e rezolvarea dar cred ca e de la chederele de la geamuri, cele de sus.Va rog ajutati-ma ca parca as merge cu tramvaiu nu cu BMW

sal nu am vrut sa mai deschid un alt topic pentru ca eu cred ca am acelasi lucru ca si voi.Mai exact atunci cand trec prin gropi sau merg pe teren mai accidentat imi vibreaza geamurile de parca s-ar lovi de parte de sus a usii.Precizez ca daca le deschid putin nu se mai aude chestia asta.Nu stiu care e rezolvarea dar cred ca e de la chederele de la geamuri, cele de sus.Va rog ajutati-ma ca parca as merge cu tramvaiu nu cu BMW

S-a mai discutat pe aici. Eu am cumparat o solutie pentru tratarea cauciucului de la AB, e vreo 30 lei si o folosesc o data pe luna pentru tratarea chederelor si a tuturor imbinarilor de cauciuc din interiorul si exteriorul masinii. Nu mi-au scartait geamurile niciodata si nici nu cred ca o sa inceapa. :twoup:

bobo merci mult dar eu am uitat sa precizez ca bmw meu nu e coupe e berlina 320 d din 2001.Si eu acum daca mai iau solutie din aceea o sa fie totu ok?Ca la mine pur si simplu vibreaza, troncane daca stau cu ele inchise atunci cant traversez gropi sau zone denivelate.Dar daca le deschid putin de tot nu se mai aude sunetu ala.Si sunt sigur ca sunt geamurile ca m-am dus la bunici si mergand pe acolo incet am pus mana pe geamuri , am presat si nu se mai auzea nimic

va rog spuneti-mi si mie cei care stiti trebuie sa iau o solutie speciala cum a spus bobo sau acum e prea tarziu si trebuie sa schimb chederele si numai dupa aceea le voi trata cu aceasta solutie

De la Sonax ceva ca un ruj scrie pe el ceva Gumi Pflege parca. Cauta in catalogul de la Sonax, gasesti acolo si nu-s scumpe deloc.

Edited by Calin78