Jump to content

Batalie intre ///M

gone4good

Recommended Posts

Am fost la Oradea duminica 17.06 la WSR TUNING EVENT, unde am participat la liniutze...

Ideea e ca degeaba ai masina tare... daca nu sti sa o folosesti ... :)

si acum FINALA !

M3 vs Lazy M5 :) :blink:

http://i131.photobucket.com/albums/p284/tm8bnz/2007-06-17%20Oradea%20Event/th_SANY0153.jpg

si Victory CRY !!!

http://i131.photobucket.com/albums/p284/tm8bnz/2007-06-17%20Oradea%20Event/th_SANY0154.jpg

Edited by Ciupanezu

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai incepura baietii cu "m3 rulez" si deja o dadeam pe ulei...

249881[/snapback]

Baaaaa! Va place sa zgarmati ce miroase urat.

Daca eu prin ce am spus voiam sa se inteleaga ca imi place muuult de tot M3 si ca aceasta inca nu e o masina depasita si tu intelegi cu totul altceva, posteaza pe forumuri cu tematica semantica ca acolo o sa ai parte de un pic de ingaduinta.

Te-a apucat scrisu' asa din senin si nu doar pe tine.

Edited by white320ci

Baaaaa! Va place sa zgarmati ce miroase urat.

Daca eu prin ce am spus voiam sa se inteleaga ca imi place muuult de tot M3 si ca aceasta inca nu e o masina depasita si tu intelegi cu totul altceva, posteaza pe forumuri cu tematica semantica ca acolo o sa ai parte de un pic de ingaduinta.

Te-a apucat scrisu' asa din senin si nu doar pe tine.

249952[/snapback]

Te ataci mult prea usor. Have a nice day, enjoy Coca-Cola!

Te ataci mult prea usor. Have a nice day, enjoy Coca-Cola!

250147[/snapback]

Sa ierti, Mantuitorule!

E foarte usor sa adopti o atitudine persiflanta in momentul in care nu mai ai de ce argumente sa te agati. E ultimul bastion al apararii in fata puterii de a recunoaste ca unele afirmatii sunt facute, doar pentru ca in mintea unora, ei cred ca dreptatea le apartine neconditionat.

Si ca sa raman on topic, concluzionez ca M3 E46 e o masina mai completa decat M5 E60 raportat strict la incadrarea lor cronologica.

Felicitari bunilla pentru victorie :blink: . Cred ca palmaresul ar fi fost mult mai frumos daca in locul M5-ului (si cu acelasi sofer) ai fi avut ca adversar M6 :) . Bravo bravo :) :)

poate am NOS :blink:

nu a zis nimeni ca M3 e mai bun decat M5... dar nu e intangibil...

pe 400 m

M3 (E46) .... 13,1

M5 (E60).... 12,7

si alea 0,4 s se pot pierde F usor dintr-o plecare proasta...

249906[/snapback]

n-am gasit 0-400m, dar am gasit 0-200km/h

presupun ca se ajunge la aproape 200km/h cu un m3 sau un m5 ca iau eu cu a mea 150 si ceva pe 400m

si aici e diferenta enorma.. m3 18.1s, m5 e60 13.8s, chiar de se prinde mai putin de 200km/h tot e diferenta mare..