Jump to content

consum ulei

eu-eu

Recommended Posts

5 hours ago, zallo said:

Am vazut cata mecanica reala si aplicata sti desi in teorie nu te intrece nimeni.

de unde "ai vazut" tu cata mecanica stiu? Ce ai demonntat tu si poti relata din experienta ta, ca nu vad? Uite eu am.un topic despre CDV. Vrei sa ti-l pun sub nas sa vezi ce beneficii aduce ambreiajului si ce efecte are modificarea. Te las pe tine sa afli.. e gratuit.

Ca, idee, ceea ce ai afirmat mai sus - ce relevanta arate si cat de mult ajuta OP sa afle de ce consuma ulei faptul ca tu stii ce fac samsarii, adica pun ulei mai gros in motor inainte sa vanda.. Cu, ce ajuta asta pe OP!?     Ca vad ca ai timp sa observi ca altii nu's la fel de buni ca tine..

Te invit sa citesti cele 7000 de postari si opinii impartasite gratuit pe forum. Esti invitata sa comentezi si sa le discuti cu mine (oricand) pe oricare din ele, nu sa arunci cu vorbe aiurea.           Stiu exact ce spun. De aceea marea majoritate sunt reeditate pentru a se intelege exact opinia mea. Si, daca ti-am spus ce am spus ai meritat. Nu trebuie sa imi porti pica; trebuie sa iti dai seama ce e corect si ce nu.

Sa nu uiti ca am acelasi motor ca tine.. dar tupeul in a lua partea altora in nici un caz ca al tau, asa ca mai bine ai avea tu grija cui ii tii partea.. Iar ne-problemele motoarelor noastre vechi NU au de multe ori "extindere" asupra celor mai noi! Revin cu detalii mai tarziu, cand ma conving de ceea ce inteleg eu insumi.

Eu, nu tin partea nimanui. 

De manipulat ne manipuleaza destui dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa vedem si anume beneficii, imbunatatiri.

Ca unele imbunatatiri vin si cu dezavantaje, asta e, nu poti sa le ai pe toate in viata.

De dorit ca inteligenta si bunul simt sa castige pana la urma!

Edited by bimmer90f30