Jump to content

�nchidere centralizatã cheie

Marian80

Recommended Posts

BunĂŁ . Am o problema la bmw e39 la ĂŽnchiderea centralizatĂŁ și anume usile din fata nu mi se ĂŽnchid prin ĂŽnchidere centralizatĂŁ decât portbagaj usile spate si usa rezervor . Care ar putea fi problema ? Am schimbat siguranța de la ĂŽnchiderea si sa mai ĂŽnchis si cea din dreapta fata dar decât vreo zi porma am revenit la aceeași problemĂŁ . DacĂŁ ĂŽnchid mecanic gen cu cheia in iala se ĂŽnchidE doar cea a șoferului in care este loc pentru ĂŽnchidere.

Probabil zavoarele/incuietoarele defecte pe ambele usi pe fata.

Se inchid ambele usi din fata sau doar usa soferului cand folosesti cheia?

Eu am problema de mult timp cu usa soferului pe care o incui fie din interior si apoi cu butonul telecomenzii restul usilor; fie folosind cheia im usa soferului se armeaza toate celelalte usi inclusiv butonul/zavorul usii soferului..

Edited by bimmer90f30

Probabil zavoarele/incuietoarele defecte pe ambele usi pe fata.

Se inchid ambele usi din fata sau doar usa soferului cand folosesti cheia?

Eu am problema de mult timp cu usa soferului pe care o incui fie din interior si apoi cu butonul telecomenzii restul usilor; fie folosind cheia im usa soferului se armeaza toate celelalte usi inclusiv butonul/zavorul usii soferului..

Salut . DacĂŁ ĂŽnchid manual sa bag cheia se ĂŽnchide doar cea din fața singura . Dar cand am schimbat siguranța cum am zis mai sus in plus de cele din spate mi a mers si cea din fața dreapta dar cea stânga de la sofer nu . N am idee ce poate fi

Bai frate, foloseste virgula, punctul, cred ca inteleg ce vrei sa zici, dar daca citesc de mai multe ori, fac legaturi samd:D:D

Incearca sa inchizi masina din interior, buton de inchidere/deschidere usi. La fel face?

Cate sigurante ai verificat? Ai verificat siguranta care ai puso deja? Daca este arsa o poti schimba cu una ceva mai mare. In orice caz, nu cred ca masina are doar o siguranta pentru inchiderea centralizata. La a mea furie neagra(E91) am in total vreo 6 sigurante pe partea de inchidere centralizata.

La mine cu actuatorul usii soferului defect este asa: se inchide toata masina(buton interior + telecomanda), se deschide toata masina cu exceptia usii soferului( din buton + telecomanda). Sigurante verificate si sunt ok. Singura solutie pentru a deschide usa soferului este cheia mecanica sau manerul din interior.

• Like 1

Bai frate, foloseste virgula, punctul, cred ca inteleg ce vrei sa zici, dar daca citesc de mai multe ori, fac legaturi samd:D:D

Incearca sa inchizi masina din interior, buton de inchidere/deschidere usi. La fel face?

Cate sigurante ai verificat? Ai verificat siguranta care ai puso deja? Daca este arsa o poti schimba cu una ceva mai mare. In orice caz, nu cred ca masina are doar o siguranta pentru inchiderea centralizata. La a mea furie neagra(E91) am in total vreo 6 sigurante pe partea de inchidere centralizata.

La mine cu actuatorul usii soferului defect este asa: se inchide toata masina(buton interior + telecomanda), se deschide toata masina cu exceptia usii soferului( din buton + telecomanda). Sigurante verificate si sunt ok. Singura solutie pentru a deschide usa soferului este cheia mecanica sau manerul din interior.

Indiferent ca o Închid din interior de pe butonul de langa schimbãtor sau telecomandã nu se Închid decât cele specificate.

(...) cum am zis mai sus in plus de cele din spate mi a mers si cea din fața dreapta dar cea stânga de la sofer nu . N am idee ce poate fi

Cred ca asta e esential pentru mine.

In concluzie din usile din fata doar usa de la sofer o poti inchide si deschide de afara din cheie!

Cealalta ramane deschisa (dupa o zi se strica..). Pentru cealalta usa trebuie sa apesi butonul usii ca sa o inchizi. Daca e asa, atunci mecanismul incuietor la ambele usi pe fata defect.

Ce trebuie sa intelegi este ca usa soferului fata de celelalte usi se poate incuie (si) mecanic din cheie. Celelalte sunt actionate electric sau mecanic din buton sau manerul de pe usa.

[Ca are micro contacte usa (sau nu) asta tine de martorii care trebuie semnalizati pe bord ca usile nu sunt inchise cum trebuie.]

Edited by bimmer90f30