Jump to content

Sare din viteza

Recommended Posts

salut oameni buni..am o mica problema...mi sa intamplat sa-mi sara din viteza, odata din a 2a si odata a 3-a....asta in timp ce acceleram destul de repede...pur si simplu a sarit si motoru s-a turat destul de tare...

e posibil sa nu fi bagat bine? daca e vreo prob tehnica de unde poa sa fie?

salut oameni buni..am o mica problema...mi sa intamplat sa-mi sara din viteza, odata din a 2a si odata a 3-a....asta in timp ce acceleram destul de repede...pur si simplu a sarit si motoru s-a turat destul de tare...

e posibil sa nu fi bagat bine? daca e vreo prob tehnica de unde poa sa fie?

249944[/snapback]

Despre ce masina e vorba? Eu personal nu am auzit de asa ceva decat in cazul in care nu ai bagat tu ca lumea in viteza. BMW sunt renumiti pentru cutiile de viteza manuale ca fiind printre cele mai bune.

Poate stie cineva ceva dar cred ca v-a putea sa iti dea un sfat daca ajuti cu date despre masina.

pai asa ma gandeam si eu ca nu am bagat bine ca era schimbare din aia de "3 degete" :blink:

dar pt ca nu am niste cunostinte de mecanica a cutiei de viteze f bune..de fapt n-am aproape deloc imi era sa nu se fi belit ceva prima data cand s-a intamplat...nush pinioane..inele de sincron..sau ce o mai fi pe acolo

• 4 years later...
Nu-i adevarat ca nu se intampla asa ceva la bmw, chiar sare din viteza, si mie imi sare din a 3-a daca nu o tin bine..si am auzit multe cazuri ....REZOLVARE: ori mergi asa daca poti( daca-i a 3-a cum e la mine mai merge dar daca-i a 2-a sau 4,5 e mai nasol ca le folosesti des); ori o schimbi, se gasesc ieftine second dar manopera te rupe...

am auzit de ceva similar, nu stiu daca se pune fiindca masina in cauza era o dacie :)

cel mai sigur nu ai bagat in viteaza cum trebuie, chiar daca ar fi o problema mecanica, nu stiu cum ai putea sa o scoti din viteza in timp ce o accelerezi.

Nu-i adevarat ca nu se intampla asa ceva la bmw, chiar sare din viteza, si mie imi sare din a 3-a daca nu o tin bine..si am auzit multe cazuri ....REZOLVARE: ori mergi asa daca poti( daca-i a 3-a cum e la mine mai merge dar daca-i a 2-a sau 4,5 e mai nasol ca le folosesti des); ori o schimbi, se gasesc ieftine second dar manopera te rupe...

ma bucur ca dupa 4 ani s-a gasit cineva sa ofere omului "REZOLVAREA"... :wacko:

• 5 months later...
  • 1 year later...