Jump to content

Cic bmw e91

Recommended Posts

Salut,sunt nou posesor de bmw e91 nfl,si am cateva nelamuriri cu privire la navigatie.

Masina are retrofit la cic,baiatul de la care am luat nu a stiut sa mi zica prea multe despre cum se foloseste

Am incercat cu 6 cd-uri diferite si track si mp3,viteze diferite ,nu recunoaste niciunul,imi da eroare

Am incercat si in usb-ul din torpedou si nici stick ul nu il recunoaste,in cotiera am doar cablu aux,cum pot afla care este problema?

Oare nu fac eu ceva bine?

Fa o poza la modulul mulf din portbagaj. Sa vedem daca a montat mulf high, daca este mufa la modul pentru usb, dar nu este cablul pentru el etc.

Iti merge bluetooth?

O sa ii fac maine ca sunt la munca acum,bluetooth nu l.am incercat,nici nu mi.a dat in gand,el avea cateva melodii memorate si m.am gandit ca nu stiu eu sa o folosesc cum trebuie

stick-ul din torpedou este doar pentru update de harta la navigatie sau de soft.

Stick pentru muzica ai doar in cotiera. in cazul tau este varianta doar cu aux.

nu mai da sfaturi daca nu te pricepi!!!!! aia e valabil doar la navigatia business. partea cu update de soft e o mare prostie !!!

la navigatia professional portul de USB din torpedou se poate folosi si pentru incarcarea de muzica pe hdd intern ( pe langa incarcarea hartilor) !

Am inteles,dar de ce nu imi citeste niciun cd? Dvd?

unitatea optica stricata sau cd urile scrise gresit

Edited by SKW
  • Downvote 1

ai navigatie profesionala. ultima harta oficiala pentru tine e 2018-1 (est sau vest)

stick ul din torpedou iti permite sa copiezi muzica de pe stick pe hdd ( in music collection - Import music from USB)

modulul bluetooth e cel mai vechi, simplu. il poti inlocui cu unul mai nou care are (in plus) si intrare de usb (in cotiera) si poti asculta si muzica prin bluetooth streaming- asta e combox

daca discul e cu mp3 si nu l citeste, poate nu e activat mp3 ul din soft. incearca un CD AUDIO (cu track uri) sau un DVD VIDEO (film de DVD player)

LE: la ce versiune de harta ai, mai mult ca sigur ca softul din cic e foarte vechi si nu permite incarcarea hartilor de pe stick ci doar de pe DVD. ai nevoie de un update de soft la CIC pentru a putea incarca hartile si de pe USB, nu doar de pe DVD

te pot ajuta cu update de soft si altele...

Edited by SKW

ai navigatie profesionala. ultima harta oficiala pentru tine e 2018-1 (est sau vest)

stick ul din torpedou iti permite sa copiezi muzica de pe stick pe hdd ( in music collection - Import music from USB)

modulul bluetooth e cel mai vechi, simplu. il poti inlocui cu unul mai nou care are (in plus) si intrare de usb (in cotiera) si poti asculta si muzica prin bluetooth streaming- asta e combox

daca discul e cu mp3 si nu l citeste, poate nu e activat mp3 ul din soft. incearca un CD AUDIO (cu track uri) sau un DVD VIDEO (film de DVD player)

LE: la ce versiune de harta ai, mai mult ca sigur ca softul din cic e foarte vechi si nu permite incarcarea hartilor de pe stick ci doar de pe DVD. ai nevoie de un update de soft la CIC pentru a putea incarca hartile si de pe USB, nu doar de pe DVD

te pot ajuta cu update de soft si altele...

Ar fii perfect daca ai putea sa ma ajuti cu un update,poate de asta nici nu o merge