Jump to content

Probleme pompa injectie e38 2.5 tds

Recommended Posts

Buna ziua ma numesc gabi detin un bmw e38 2.5 tds 1997 am o problema cu pompa de injectie.Am cumparat masina in 2017 cu problema asta curge pompa de injectie am fost la un mecanic nu stiu ce ia facut dupa 3 luni a inceput sa curga din nou.Am cumparat alta pompa (600 lei) si a mers 5 luni si acum curge din nou mentionez ca masina merge ok intrerupe putin la rece ca un mers in 5 pistoane dar asta pt 5 secunde apoi merge normal fum alb la prima cheie.Rugamintea mea este un sfat de la cei care poate au avut probleme similare eu as schimba garniturile de pe pompa dar in timisoara de unde sunt eu firmele cer 400 euro mi se pare exagerat plus ca demontajul si montajul trebuie sa il fac eu in alta parte astept sfaturi va multumesc.

Pompele respective(bosch, VP) sunt predispuse la probleme dupa un anumit timp/rulaj; tu trebuie sa o reconditionezi-trebuie vazut unde este problema, cap hidraulic, garnituri (cred ca reteaua bosch service face acest lucru), reglata pe un banc, iar apoi stiu ca si la montaj trebuie avut grija, deoarece trebuie pozitionata intr-un anumit mod.

Daca o inlocuiesti cu alta second, o carpesti intr-un atelier ce nu este dotat pentru acest tip de pompa nu vei face decat sa arunci bani aiurea si circuli cu masina defecta.Poate si o diagnoza ar fi indicata pentru a vedea exact unde este problema.

Pompele respective(bosch, VP) sunt predispuse la probleme dupa un anumit timp/rulaj; tu trebuie sa o reconditionezi-trebuie vazut unde este problema, cap hidraulic, garnituri (cred ca reteaua bosch service face acest lucru), reglata pe un banc, iar apoi stiu ca si la montaj trebuie avut grija, deoarece trebuie pozitionata intr-un anumit mod.

Daca o inlocuiesti cu alta second, o carpesti intr-un atelier ce nu este dotat pentru acest tip de pompa nu vei face decat sa arunci bani aiurea si circuli cu masina defecta.Poate si o diagnoza ar fi indicata pentru a vedea exact unde este problema.

Da multumesc