Jump to content

163 vs 177 cp

Paco777

Recommended Posts

Buna ziua si bine v-am gasit!

Sunt nou pe forum si vreau sa apelez la cunostintele si experienta voastra pentru a putea lua o decizie. Doresc sa achzitionez un 320d, buget cam 8000 €. Sunt la primul BMW, pana acum am avut un Audi A4 B8. Dilema mea este, insa, ce motor sa aleg...cel de 163 cp sau cel de 177 cp? Am citit mult pe forum, aici si numai, despre acest topic. Si din pacate nu am ajuns la nicio concluzie. Astfel ma intreb ce sa aleg...fiabiltatea celui de 163 cp, sau designul mai atragator, motorul de genratie mai noua, la pachet cu riscul ruperii distributiei si un cost de schimb al acesteia destul de ridicat.

Prin urmare, incerc sa va adresez cateva intrebari, poate se mai ridica putin ceata si voi lua o decicizie ca ma tot macin de cateva luni bune.

1. Care e riscul sa se rupa distributia la cel de 177 cp?

2. Cum trebuie intretinut motorul de 177 cp, astfel incat sa nu stai cu frica in san ca se rupe distributia?

3. Cam cat costa un schimb de distributie in mod normal?

4. Ce probleme mai are acest motor de 177 cp pe langa cele de distributie? (Aici daca puteti detalia, fiabilitate, consum, costuri intretinere si ce mai credeti de cuviinta ca trebuie mentionat.

5. Este diferenta notabila intre cele doua motoare, intr-un demaraj, spre exemplu?

6. Ce imi puteti recomanda, in functie de experienta fiecaruia. Daca se poate cat mai argumentat.

Va multumesc anticipat! Sper sa nu va fi stresat cu acest topic care a tot fost intors pe toate partile, dar imi doresc o masina pe care sa o tin si sa o ingrijesc. Deci relatie pe termen lung :) Numai bine!

Am uitat sa precizez...masina sa aiba cutie automata. My bad.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.