Jump to content

Dezavantaje cabrio?

Romulus

Recommended Posts

Deci tu consideri ca elementele de rigidizare nu fac parte din sasiu?

258218[/snapback]

Eu consider ca nu. Dar de dragul tau, sa-ti dovedesc cat esti de Gica Contra... Presupunem ca fac parte din sasiu. Si ca sasiul de cabrio implicit e mai rigid decat cel de coupe. Dar masina cabrio in ansamblul ei, e mai putin rigida decat masina coupe in ansamblul ei (afirmatie care nu o poti contrazice)...

Care e relevanta ca sasiul cabrio e mai rigid sau mai putin rigid, atata timp cat masina cabrio in ansamblul ei e mai putin rigida?!?

Ei?

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pentru ce sa ma oftic? E prima oara cand tu ai "dreptate"? Tu intotdeauna ai dreptate, adica dreptatea ta, iar pentru asta ai ajuns sa scoti si elementele de rigidizare dintr-un sasiu.

258219[/snapback]

Eu am dreptate cand casc gura. Si casc gura cand m-am documentat, nu cand am povestit la coltul blocului cu meseriasii... Am vazut niste jante "reparate" de prietenii tai... :blink:

Am afirmat: cabrioletul nu a fost inventat in 2006. Nu toate cabrioletele sunt construite la fel, adica monococa. Topicul asta nu are titlul, cabrio X, avantaje si dezavantaje. Se refera la cabrio, daca nu asta ai vrut, atunci modifica titlul si hai sa vorbim strict despre o anumita masina.

Un sasiu de cabrio, ansamblul in sine, este construit mai rigid pentru ca trebuie sa compenseze lipsa capacului de la "conserva", de asta e mai greu si mai rigid ca unul de sedan sau coupe. Asta e tot ce am afirmat.

Am vazut niste jante "reparate" de prietenii tai... :blink:

258225[/snapback]

Devii foarte stupid. In afara de faptul ca eu mi-am pierdut o zi sa ajut pe cineva, din pur altruism , plus alte persoane la care am apelat si-au pus masina si timpul la dispozitie ca sa ajute gratis un necunoscut, mai sunt luat si in balon. Iti inteleg filozofia de viata acum.

Habar n-am. Nu m-ai ajutat pe mine, nu pentru mine ai facut-o. Intamplator eu am vazut rezultatul "de cartier". Si tot intamplator stiu ce am facut eu cu aceeasi problema la o firma specializata.

Altruismul trebuie sa fie bine intentionat. Parerea mea.

Ii voi multumi respectivului, am inteles ideea.

258235[/snapback]

Cu mare placere. Oricand. Dupa tine ar fi trebuit sa tina secreta operatiunea? Am aratat jantele respective la doua firme de service roti. Concluzia: jantele sunt distruse. Nu se mai pot folosi decat pe riscul meu. Desi din aceeasi postura eu le-am facut reparat super bine pe ale mele. Asa da altruism. Sa tot ai parte.

Cu mare placere. Oricand. Dupa tine ar fi trebuit sa tina secreta operatiunea? Am aratat jantele respective la doua firme de service roti. Concluzia: jantele sunt distruse. Nu se mai pot folosi decat pe riscul meu. Desi din aceeasi postura eu le-am facut reparat super bine pe ale mele. Asa da altruism. Sa tot ai parte.

258237[/snapback]

Despre ce ai ajuns sa discuti intr-un topic despre cabrio.

Ce operatiune? Vorbim despre indreptarea jantelor sau ca si-a dus jantele la indreptat unde i-am sugerat eu? Si ca i-am pus la dispozitie jante de rezerva, o masina cu care sa le care de colo colo pe cheltuiala altora, l-am plimbat o zi ca sa isi caute runflaturi, sa si le echilibreze, bani imprumut ca sa plateasca manopera si asa mai departe. Deci asta nu e altruism? Ce e si mai funny ca discuti cu mine ce nu te priveste pe tine. In concluzie, sunt un mare fraier ca am vrut sa ajut un om, ca pot sa ii zic om pentru ca s-a comportat cu mine ca un om, lucru care nu il pot sa il spun despre tine care vii sa imi arati obrazul fara sa ai vreo treaba.

te balonezi seara , dar e placut

258242[/snapback]

Dane, acum cat ai ocazia, zii ma si tu despre jantele alea pe 19 care ti le-am bagat eu pe gat cu fortza si ti-am luat cu japca din buzunar 900 de euro pe ele.

WLF: Cred c-ar trebui sa trecem discutia pe PM si sa stergem de aici...

Dar tu esti moderator si decizi.

Si ca sa-ti raspund... Eu nu stiu si nici nu e treaba mea. Eu doar am vazut rezultatul si cand am intrebat cine a distrus jantele mi s-a raspuns ca un prieten de-al tau, la recomandarea ta.

Nu e treaba mea sa judec ce, cine, cum si de ce. Dar pot sa judec ca la recomandarea ta, au fost distruse 4 jante.

LE si ca sa fie clar la ce ma refer... La strunjirea a 4-5 mm din buza jantelor. Mi s-a spus din doua parti diferite (Autosoft si Sama) ca asta a afectat structura de rezistenta a jantelor si ca ei nu-mi recomanda sa le folosesc decat daca vreau sa ma sinucid.

Si ca sa-ti raspund... Eu nu stiu si nici nu e treaba mea. Eu doar am vazut rezultatul si cand am intrebat cine a distrus jantele mi s-a raspuns ca un prieten de-al tau, la recomandarea ta.

258247[/snapback]

Si ai considerat ca e nevoie sa bagi chestia asta in fata, fara sa ai nici o treaba.

Prietenul meu i-a pus la dispozitie un X5 cu care sa poata cara 4 jante si 4 cauciucuri. Cine i-a reparat lui jantele este o persoana la care si eu mi-am reparat si evident ca ne cunoastem. Imi pare rau ca a iesit prost, mi-as fi dorit sa iasa bine.

Si mie-mi pare rau ca a iesit rau si ca a trebuit sa aduc asta in discutie, ca sa explic la ce ma refer prin "meseriasii de la coltul strazii"... Poate e un meserias bun, nu spun nu, dar eu n-am de unde sa stiu. Am vazut doar 4 jante despre care mi s-a spus ca sunt distruse. Poate nu-s distruse si aia de la Autosoft si Sama m-au pacalit. Pe cine sa cred?

Asta e o parere de neavizat. Poti s-o sustii macar cu un link? Cu ceva, cu orice...? Mai putin cu vasta ta experienta (si a lui Bavaria)?

258131[/snapback]

Eu cu ce am gresit? :blink:

Pune si tu valorile de torsiune dintre cele doua modele si se lamureste toata lumea, eu nu ma contrazic cu tine :)

Si mie-mi pare rau ca a iesit rau si ca a trebuit sa aduc asta in discutie, ca sa explic la ce ma refer prin "meseriasii de la coltul strazii"... Poate e un meserias bun, nu spun nu, dar eu n-am de unde sa stiu. Am vazut doar 4 jante despre care mi s-a spus ca sunt distruse. Poate nu-s distruse si aia de la Autosoft si Sama m-au pacalit. Pe cine sa cred?

258253[/snapback]

Si in concluzie, tot eu sunt fraier, trebuia sa imi vad de treaba mea si sa nu ajut pe nimeni. Poate maine ma trezesc ca ii da politia amenda pentru viteza, si vii tu si imi scoti ochii ca ValentineOne care i l-am trimis era stricat.

Si in concluzie, tot eu sunt fraier, trebuia sa imi vad de treaba mea si sa nu ajut pe nimeni. Poate maine ma trezesc ca  ii da politia amenda pentru viteza, si vii tu si imi scoti ochii ca ValentineOne care i l-am trimis era stricat.

258257[/snapback]

Eu n-am spus asta. Dar cand faci o recomandare nu-ti asumi o parte din responsabilitate?

Eu n-am spus asta. Dar cand faci o recomandare nu-ti asumi o parte din responsabilitate?

258260[/snapback]

Ba da, da-mi un cont unde sa ii pun banii pe care i-a dat el pe reparatie plus costul setului de jante, e vina mea ca n-au iesit bine.

Ba da, da-mi un cont unde sa ii pun banii pe care i-a dat el pe reparatie plus costul setului de jante, e vina mea ca n-au iesit bine.

258262[/snapback]

Nu sunt jantele mele, eu doar am vrut sa le folosesc... Nu e treaba mea. Eu doar am observat colateral asta...