Jump to content

upgrade la faruri cu lupa..

Gordon93

Recommended Posts

salutare.Detin un e60 nfl din 2006 cu faruri simple fara lupe si doresc sa fac si eu un upgrade la faruri.Am gasit si eu de cumparat 2 faruri cu lupa pt e60.Vanzatorul mi-a explicat ca le-a dat jos de pe un e60 ca al meu tot nfl din 2006 doar ca pe spatele farurilor are si balastul montat.Mi-a explicat ca balastul se alimenteaza cumva din far direct si ca nu mai trebuie sa fac eu nici o modificare la mine,si ca ar merge ca sunt tot 8 pini la mufa.Mi-a spus ca pot sa le montez ca sunt plugn play.Eu pe masina mea nu am xenon am faruri simple fara lupe.As avea si eu 2 intrebari

1.pot sa le cumpar linistit si sa le montez pe masina fara alte modificari in instalatia electrica?

2.le da cu 900-1000 lei ambele.Este un pret ok pt ambele faruri ?

acestea sunt farurile care das dori sa le cumpar

.M-am saturat de farurile simple fara lupa,arata ca naiba :(

Ma poate ajuta cineva cu pasii necesari acestui upgrade cu ce piese imi trebuie mai exact sau ce modificari daca e cazul?.multumesc,

post-91603-0-65797100-1546556846_thumb.jpg

post-91603-0-86560100-1546556852_thumb.jpg

post-91603-0-00706700-1546556858_thumb.jpg

Edited by Gordon93

Farurile pe care vrei sa le cumperi sunt cu xenon si cu adaptiv

Le poti monta, insa necesita modificari destule la instalatia electrica

Mai trebuie sa cumperi modul lumini neaparat ca sa-ti mearga functia de adaptiv si reglajul pe inaltime + senzorii de nivel de pe brate

Farurile pe care vrei sa le cumperi sunt cu xenon si cu adaptiv

Le poti monta, insa necesita modificari destule la instalatia electrica

Mai trebuie sa cumperi modul lumini neaparat ca sa-ti mearga functia de adaptiv si reglajul pe inaltime + senzorii de nivel de pe brate

daca esti amabil poti sa dezvolti un pic mai exact ce modificari trebuie sa fac la inst. electrica?

Pot sa montez acel modul mai tarziu,pt ca nu ma intereseaza neaparat reglajul pe inaltime ,pe mine ma intereseaza in prima faza sa le pot monta pe masina mea si sa se aprinda.

Nici macar nu stiu cum arata acel modul.Pe mine ma intereseaza sa am far cu lupa nu alte pretentii in prima faza

Edited by Gordon93

Nu poti face un retrofit pe sfert.

Ori il faci cap coada ca la carte, ori te lasi pagubas.

Sa realizezi trecerea de la halogen la xenon adaptiv, implica foarte multe piese: faruri, fire, modul de lumini, codare, bloc de lumini, spalatoare de faruri etc.

Daca nu vrei sa te complici prea tare pui farurile astea cu becuri halogen pe ele.

Nu stiu, sincer, ce si cum va fi lumina, dar vei avea lupe.

Dar in mod normal, ori faci retrofit cum trebuie, ori renunti.

Edited by Alex_wly
  • Like 4

am inteles, deci trebuie sa caut faruri cu lupe simple cu bec halogen cum am eu,NU xenon Nu adaptiv.Ma gandesc ca oricum e un upgrade fata de ce am eu acum.Problema e ca nu prea gasesc far cu lupa cu bec halogen :(

Dar mai am o intrebare.La aceste faruri daca ignor acele balasturi de pe spate si pun doar bec simplu cu halogen nu va functiona?

Edited by Gordon93

m-ati incurcat de tot nu mai inteleg nimic:(

Deci trebuie sa caut far cu lupa de e60 lci ca sa mi mearga pe masina mea fara sa fac nici o modificare?Eu vreau sa le bag mufa,sa le codez si sa se aprinda atat.Nu vreau xenon,nu vreau adaptiv,nu vreau autoleveling VREAu doar sa am far cu lupa cu bec normal atat.Se poate sau nu se poate?

Edited by Gordon93

:))) se poate si asa si asa

cred ca e la "sto" facut topicul, totusi.

nu este omule la nici un misto.Inseamna ca daca un om nu stie gata trebuie sa faca misto de voi?Dar sincer m-ati zapacit de tot,tu imi spui ca nu merge,altul vine si spune ca alea de e60lci ar functiona cu halogen.deci nu inteleg nimic,cred ca voi faceti misto de mine...

doamne dumnezeule,o sa vad ce pot face ca nu-mi sunteti de nici un ajutor.Eu sincer sunt in ceata totala.Eu am pus doar o intrebare simpla,si...nevermind

Edited by Gordon93

ok sa reformulez.Am alta intrebare si va rog sa-mi raspundeti cat se poate de simplu.

Am sanse sa gasesc faruri cu lupa cu bec normal asa cum am io la masina,astfel incat sa le pot monta direct si sa se potriveasca si mufele care le am deja pe masina?Vreau doar sa scap de astea fara lupe ca arata groaznic,strica tot designul masinii... :(

Sau daca trebuie sa modific mufele,si sunt alte tipuri de mufa la far cum arata si cati pini au?E costisitoare operatia?Cat ar costa?Am un milion de intrebari si necunoscute...

in concluzie vreau doar far cu lupa cu bec normal fara alte pretentii...

Edited by Gordon93

”Am sanse sa gasesc faruri cu lupa cu bec normal asa cum am io la masina,astfel incat sa le pot monta direct si sa se potriveasca si mufele care le am deja pe masina?” - NU

ce mufe imi trebuie si cam cat m-ar costa operatia sa pun ce doresc,sti cumva?

sfatul meu este sa vinzi masina si cumperi direct una cu lupa. asa ai design misto

prietene vad ca ai tendinta sa ma iei la misto ioncontinuu si crede-ma ca nu ti-ai dori sa-ti dau replica pt. te-as face sa plangi crede-ma.Bara cu spalatoarele le am dar am considerat ca nu mai e nevoie sa specific in primul post.Oricum de la mine ai ignore din acest moment

Cauta faruri de E60 NFL cu XENON dar fara adaptiv si se poate face retrofitul usor (1 singur fir tras si codat cum trebuie LM-ul).

multumesc matose.Spune-mi te rog cam cat ma costa operatia cu firul acela cu tot?Vreau sa fac la tine retrofitul cand fac rost de faruri.

Edited by Gordon93

Fara a mai trage fire si codat, poti lua faruri halogen de Lci(cu lupa) si mufele lor pe care le pui pe masina. Trebuie doar puse mufele pe instalatia masinii, atat. Orice electrician sau o persoana mai priceputa poate sa lege 2 fire. E foarte usor. In plus cred ca gasesti farurile halogen de Lci la pret mai bun decat cele xenon.

Fara a mai trage fire si codat, poti lua faruri halogen de Lci(cu lupa) si mufele lor pe care le pui pe masina. Trebuie doar puse mufele pe instalatia masinii, atat. Orice electrician sau o persoana mai priceputa poate sa lege 2 fire. E foarte usor. In plus cred ca gasesti farurile halogen de Lci la pret mai bun decat cele xenon.

multumesc.singura problema ar fi ca nici un vanzator care vinde farurile nu-mi va da si mufele aferente pt ca nu taie nimeni mufele din instalatie,de obicei toti prefera sa vanda instalatia electrica separat dar completa :(

Edited by Gordon93

Eu nu as lua de LCI pentru ca te cam complici cu mufele si pinout-ul diferit. Dupa ce ai farurile da-mi un PM si rezolvam!

ce face cu autoleveling, cu spalatoarele de faruri?

Reglajul sus-jos ramane manual si merge foarte bine iar spalatoarele de faruri sunt inutile, eu am scos mufa din pompa la a mea (mai mult intinde mizeria si consuma imediat lichidul)

• Like 3
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.