Jump to content

demaraj neuniform

Recommended Posts

si ca este in limitele bunului simt. au mai zis ca debitmetru asa a fost, iar senzorul de ABS a picat in timp ce se lucra la masina.

26339[/snapback]

Deci ai plecat intr-o tara straina(daca am retinut corect) cu probleme grave la masina.Debitmetru defect.Hm!

Daca jocul la volan era normal ,de ce s-a remediat dupa o verificare mai amanuntita?

Senzorul de ABS s-a defectat stand.Este posibil ,dar nu imi vine sa cred dupa cele citite.

Ce o fi asa greu sa admiti anumite greseli si sa incerci sa le remediezi?

Un lucru este sigur.

In Romania mori cu dreptatea in brate!(si nu este vorba numai de probleme in service).

Parerea mea...

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ce o fi asa greu sa admiti anumite greseli si sa incerci sa le remediezi?

26490[/snapback]

le remediaza cu cea mai mare placere, dar tot pe banii clientului.

dupa cum v-am zis scuregerea lichidului de racire s-a produs din cauza busonului de golire care a fost fortat odata la desfacut si a doua oara cand l-au bagat la loc. faptul a fost constatat la un service autorizat BOSCH, iar daca constatarea o faceau sobolanii de la contempo, mai mult ca sigur ziceau ca tre' sa schimb radiatorul.

Deci ai plecat intr-o tara straina(daca am retinut corect) cu probleme grave la masina.

26490[/snapback]

asta este argumentul meu cel mai tare. in ziua in care am plecat din tara si am facut accidentul, deci cu cateva ore inainte de accident am trecut pe la ei ca sa-mi verifice masina ca inainte de drum lung. n-au gasit nimic, nici senzor ABS, nici debitmetru, nici nimic altceva.

next surprise:

astazi am fost pe la ei sa-mi recuperez piesele, capota lovita putin de tot, un far care avea doar 2-3 cleme rupte si care se putea repara, un amortizor bun si unul indoit de la accident. si ce credeti ca am mai gasit? doar capota cu o bucata din ea lipsa (50 cm x 50 cm, exact pe mijloc) si gata. restul pieselor s-au pierdut.

acum f. serios, vreau sa fac reclamatie la mama lor, sa-i intreb daca este normal sa dureze inlocuirea unei aripi cu oala 2,5 luni, daca este normal sa pice senzorul ABS si debitmetrul la o masina care sta in parcare, daca este normal sa apara joc in coloana la o masina care sta pe loc, daca este normal sa se rupa busonul de golire si sa se bage inapoi fortat in radiator de unul singur. daca vor zice ca este normal, imi vand masina si nu mai cumpar BMW niciodata.

P.S. si inca ceva... in ultima vreme m-a batut gandul sa schimb masina. s-o las pe a mea la ei in calitate de avans si sa i-au un e90. exista si dovada, fisa de evaluare :blink: acum nu mai vreau :) ce parere ar avea mai marii de la bavaria?

daca aveti idee cum as putea sa incep procedura si care ar fi mersul astept sugestii. in direct sau pe PM.

va multumesc :)

, si profilul mecanicului roman acela de a fura !

asa vindeam si eu BMW-ul de mult si imi luam Dacia Golan

26737[/snapback]

Nu cred ca problema sta in serviceurile romanesti sau ca toti mecanicii din Romania fura.

Problema este ca in Romania din cauza saraciei, multi aleg calea simpla.Furatul.Si furt inseamna si cand esti mecanic si cand esti parlamentar.

Nu cred ca trebuie particularizat:in service se fura,toti mecanicii fura!

Se fura si in constructii.Incearca sa iti faci o casa in Romania, cu o firma de constructii.Exemple sunt multe.Numai cine nu a stat in Romania nu intelege.

De ce profilul mecanicului roman =hot?

Profilul este al romanului care fura.Nu toti romanii fura!

Daca fura masini,fura pe internet cu carti de credit false(un caz foarte publicat in America de Nord este al unor tineri din Romania care au pacalit Bank of America) sau sparge case, tot hot se numeste si exista un singur profil pentru acest roman!

Profilul romanului hot!

Parerea mea...

da mai, dar vezi tu, service-urile astea sunt reprezentante bmw, ele reprezinta prestigiu bmw, daca masina ar fi ca serviceurile n-ar mai avea prestigiu. prin prestigiu se pierd si clientii. daca nemtii sunt asa smecherii, de ce nu trimit la fiecare reprezentanta cate un superviser german sa le bage sula in coaste la bulangii astia. poate ca astfel din multii posesori de bmw care si-au luat teapa la bavaria si au zis ca nu mai calca pe acolo uni o sa se intoarca (eu sunt unul dintre ei).

@florian: si noi la CT avem un supervizer ... neamtz neamtz ! am discutat odata cu el cand le-am facut o mica reclamatie si a fost de treaba tipul

26754[/snapback]

habar n-aveam, in cazu asta ... nu stiu ce sa mai zic. eu nu am deloc incredere in bavaria romania.

ar putea sa se gandeasca, ca atat timp cat iti repara masina cum trebuie, chit ca platesti mai mult decat in alte parti, data viitoare cand vei avea probleme te vei intoarce la ei, ei trag cat pot de tine prima data si a doua oara nu te mai prind. preturile nu ar fi o problema atat timp cat si serviciile sunt de calitate.

si o alata problema ar fi aroganta cu care te privesc, mai ales daca ai o masina ceva mai veche si nu intri inauntru ca taranu tipand la telefon.

aveti idee cum sa fac reclamatia?

26772[/snapback]

Ati vazut pe b1tv parca emisiunea aia in care un propietar de audi a8 full full. in 30mii de km cat avea masina i-au schimbat motoru, i l-au reparat, a dat omu mii de euro la service... si pana la urma a zis ca vrea alta masina si a fost refuzat.... au apelat la un expert si a ramas ala tablou... a ramas fara frane la 100 si ceva spre 170 la ora, noroc saracu ca era pe autostrada si s'a oprit din inertie ... a zis ca asa ceva nu se poate...

In fine... tipu a facut reclamatie... e in proces cu ei ... poate ii dau alta masina aia din germania ca astia....

-----

apropo de audi... am citit pe net un articol dintr'un ziar in care un tip isi luase un audi a6 si dupa primul service ce i-au facut aia la calculatoare nu stiu ce ... a intrat un tir in el si nu i s-a deschis nici un airbag... a trebuit saracu sa fie operat in elvetia ( noroc ca avea banii lui )... astia din romania nici nu au vrut sa auda... au scris la audi germ si aia i-au dat alta masina, platit spitalizarea in elvetia si nu stiu ce despagubire... oricum a ramas paralizat pe viata .... pacat fusese cadou de majorat sau nu stiu ce ....

----

sau renault megane parca, a parasit service-ul si dupa 10-20km i s-a rupt roata... pana nu a scris la renault franta nu s-a intamplat nimic... aia i-au dat alta masina pe loc....

----

prietena mea cu pejo307 hdi 110cai, 2l . toate masinile de la origine pana in 2003-2004 au eroare de proiectare la ambreiaj... se strica volanta ?!?!?!? ... asa a patit si prietena are acum (din 2002) 46mii km si tre sa schimbe volanta.... nu mai e in garantie dar am vb cu seful de showroom de la pejo ctanta ( motorex) omu a obtinut aprobari de la pejo romania, pejo franta sa schimbe pe cheltuiala lor volanta+ambreiaj si "patronul" service-ului motorex s-a opus.... so imagine ... lumea din romania ....

---------

Concluzie :: mai bine rezolvi cu aia din afara.... romanii la service... SUX ... am observat o chestie interesanta : te duci pe acolo o data, de doua ori si te pui bine cu un tip de la service ... si apoi iti poate rezolva el "dupa orele de program" si iesi super ieftin... asa am facut si la cielo si ....pejo... cateodata merita....

aveti idee cum sa fac reclamatia?

26772[/snapback]

In mod normal orice defectiune raportata la ei pe care primesti factura cum ca ti'au remediat'o este obligatoriu sa ai garantie la lucrare... pana si la dacie aveam 3 luni garantie daca'mi faceau nu stiu ce "(cenzurat)" in service....

Eu zic sa te duci sa te certi cu ei... daca nu... de unul singur nu stiu cat poti reusi... tre un avocat zic eu :blink:

nu vreau masina noua, nu vreau despagubiri pt. daune morale. vreau doar s-o ia in gura cine trebuie s-o ia si sa se invete minte pt. viitor.

acum stiu cum o sa fac. mai intai fac una pt. marele patron de aici in romana, dupa aia fac o tragucere legalizata si o trimit in germania.

dupa cum am promis nu mai dau masina pe mainile lor, doar cumpar ulei si antigel. astazi am trimis-o ne nevasta-mea sa cumpere 4 litri de ulei de la ei. au convins-o ca are nevoie de 6 litri si atata i-au si vandut.

27642[/snapback]

Chiar ca nenorociti.... :blink:

lasa e bine sa mai ai un litru de rezerva acolo...

27701[/snapback]

care 2 litri? :blink:

nevasta-mea s-a intor la ei cu manualul utilizatorului, l-a pus in fata lor si i-a intrebat: "ce scrie aici?" au inceput sa se balbaie ca de obicei. oricum am recuperat banii pentru 2l, chiar nu aveam ce face cu ei.

• 1 month later...

Deci aia chiar isi bat joc de tine de fiecare data cand te prind observ. Daca eram in locul tau si ii stiam pe "mecanicii" care au "lucrat" la masina, luam 2-3 baieti mai mari asa cu mine, ii asteptam pe aia dupa program, si-i bagam in spital fix cat a stat masina ta in service, avand si grija sa ma tina minte.

Edit: abia acum am vazut cat de vechi era topicul :blink: Sorry.

Edited by Kane

• 1 year later...
cum, sunt f curios? Imi place sa cred ca nu sunt o fire violenta(mint aici :blink: ) dar daca cineva isi bate joc de mine in halul asta sincer recurg la violenta . . . strategica :)