Jump to content

BMW F11 - Resoftare (anulare) Power reduction

Atomic

Recommended Posts

Am instalat ultima varianta de soft pentru acest tip de masina, cu varianta de 184 cp. A durat vreo 4-5 ore toata distractia.

La prima vedere, dupa un drum Alba - Deva, nu pot sa imi fac o parere. Ce pot sa spun este ca la dus, de acasa pana la service, cu motorul rece, 75km dintre care vreo 55 pe autostrada, consumul a fost 7,5 l, la intoarcere pe acelasi drum si condus in acelasi stil, consumul a fost 6,2 l.

Vreau doar sa mai spun doar "jos palaria" pentru service-ul de la Alba la care am fost, sunt parteneri BMW si lucrarile lor se regasesc in istoricul BMW.

A mai fost un tip din Deva cu un F10 din 2013, 520d, la care i-au schimbat distributia si ambreiajul, toata operatiunea a durat 3 ore.

Sper ca nu deranjaza ca am vorbit despre ei, dar merita.

Daca se considera reclama rog un moderator sa stearga.

Multumesc!

Bravo! A durat cam mult!

Pai ambreiajul dureaza 10 minute...oricum acolo ajungi ca sa demontezi la distributie, insa s-au miscat foarte repede cu distributia..suspect de repede!

In principiu ar trebui sa se vada diferenta destul de mult...insa cine stie, am simtit eu de la 163 la 177, dar tu de la 163 la 184.

Daca este automata este posibil sa nu-ti dai seama..se vede mai mult la o manuala.

La E60 N47, un update de soft la ECU a durat fix 10 minute parca, nu stiu daca e acelasi lucru...dar cam atat, ti-a facut doar la ECU sau la toate modulele masinii?

Edited by WIN60
  • Downvote 2

Bravo! A durat cam mult!

Pai ambreiajul dureaza 10 minute...oricum acolo ajungi ca sa demontezi la distributie, insa s-au miscat foarte repede cu distributia..suspect de repede!

In principiu ar trebui sa se vada diferenta destul de mult...insa cine stie, am simtit eu de la 163 la 177, dar tu de la 163 la 184.

Daca este automata este posibil sa nu-ti dai seama..se vede mai mult la o manuala.

La E60 N47, un update de soft la ECU a durat fix 10 minute parca, nu stiu daca e acelasi lucru...dar cam atat, ti-a facut doar la ECU sau la toate modulele masinii?

A mea este automata cu xDrive si poate de aceia nu am simtit-o, drept este ca nu am mai avut chef sa o pun un pic pe manual sa vad. Am stat in service de la 9 pana la 17, ca mi-au schimbat si broasca la usa stanga spate plus un burduf la planetara,

M-au facut update la toate modulele masinii.

Ai fost la Robert popa?la ei am fost ieri si am schimbat distributia.

Da, la Robert am fost. Este un tip super!

Care-i impresia pana acum? Simti vreo diferenta la cum trage sau la consum?

La cum trage eu nu simt mare lucru, ca sa nu zic deloc. Drept este ca nu o prea turez peste 3000, acolo unde ar trebui sa sa simta, dupa cum arata graficele.

Putin a scazut consumul, zic eu.

La cum trage eu nu simt mare lucru, ca sa nu zic deloc. Drept este ca nu o prea turez peste 3000, acolo unde ar trebui sa sa simta, dupa cum arata graficele.

Putin a scazut consumul, zic eu.

Mersi. Mai gasisem pe net inca vreo 2-3 persoane care, tot asa, ziceau ca nu simt mai nimic dupa ce au scos power reduction-ul. Pana la urma, naiba stie daca o fi sau nu vreo diferenta reala... :)

20 de cai in plus sau in minus sunt un cacat,nu se simte nimic,am avut 2 e90 uri vreo 5 ani,318/ 143 si 320/163, mers zilnic oraș si afara,ambele manuale

318 an 2006 ailaltĂŁ 2005,km aproximativ identici,stare tehnica la fel,cumparate noi de la Bavaria,deci nemanarite,scos clapete ,egr si alte cacaturi

Probabil ca dacĂŁ ești vreun Menzel sa mĂŁsori timpii ,sa faci grafice si alte bĂŁlĂŁrii,o fi vreo diferența,dar la serviciu si la piața,e greu sa ți dai seama care trage mai bine

• Like 2

Oricum nu regret ca am facut-0, mai ales ca in carte sunt trecuti 184 CP si un update de soft la toate modulele nu strica.

Mie imi este suficient, eu in general o conduc in modul confort sau confort plus si mai am la dispozitie si sport sau sport plus. De la o varsta preferi confortul LMAO.gif.

Ti-am zis ca diferenta o sa fie insesizabila si ti-am explicat si de ce.

Nu conteaza faptul ca e automata sau manuala, contrat a ce se scrie. Motorul are aceeasi curba de cuplu si putere indiferent de cutie.

Nu sunt cretin, normal ca motorul are aceeasi putere si acelasi cuplu, diferenta este ca la automata nu simti atat de mult puterea din cauza cutiei care schimba foarte repede si bine.

• Downvote 2