Jump to content

Faruri noi

MCStefan

Recommended Posts

Salut , sunt nou pe forum si in domeniu masini nu prea ma pricep , conduc un seria 3 nfl 136 cp si am tot intampinat probleme cu farurile , pe scurt , as dorii sa le schimb. Se merita sa iau faruri aftermarket ? Daca da , puteti lasa un link cu unele decente ?!momentan am unele cu angel eyes. Multumesc anticipat !

Salut , sunt nou pe forum si in domeniu masini nu prea ma pricep , conduc un seria 3 nfl 136 cp si am tot intampinat probleme cu farurile , pe scurt , as dorii sa le schimb. Se merita sa iau faruri aftermarket ? Daca da , puteti lasa un link cu unele decente ?!momentan am unele cu angel eyes. Multumesc anticipat !

Ce fel de probleme ai intampinat? Ce buget ai?

Pai nu bat bine , am incercat diferite tipuri de becuri , acum am osram night braker si nimic, le a verificat un prieten de familie si mi a spus ca sticla si lupele sunt cam matuite (nu stiu daca lupa poate sa fie matuita , nu ma pricep) si pe langa asta , se pare ca nici nu mai merg reglate , rotita zimtata de la motor nu mai face aproape nimic din ce mi a zis el . Ca buget , nu as vrea sa dau nici 1500 de ron pe un far...ma gandeam la ceva aftermakert , poate scap si dau 1200-1300 ron pe ambele faruri...

Ai faruri cu lupa sau fara?

Cu lupa... hmm am mai vorbit cu un prieten si mi a zis ca mai bine sa caut unele decente din dezmembrari si sa le pun o instalatie de xenon si sigur o sa bata bine si nu mai stau sa iau cine stie ce prostie de faruri aftermarket depo , tyc sau altele.. cum suna ideea ?!

Cu lupa... hmm am mai vorbit cu un prieten si mi a zis ca mai bine sa caut unele decente din dezmembrari si sa le pun o instalatie de xenon si sigur o sa bata bine si nu mai stau sa iau cine stie ce prostie de faruri aftermarket depo , tyc sau altele.. cum suna ideea ?!

Si din dezmembrari e riscant pt ca nu stii cat de arsa e oglinda lupei..si clar nici varianta cu noi valeo,tyc,etc sa le iei pt ca nu lumineaza prea ok. Recomandarea mea e sa citesti alte topicuri de pe aici,pt ca sunt multe referitoare la retrofit-ul cu lupe morimoto,fx-r,hella..varianta asta ti-o recomand eu sincer.

Ar mai fi o varianta cu faruri normale noi fara lupa..cu becuri halogen bune o sa ai lumina destul de buna.

Edited by Silviu G

Eu zic sa-ti iei Depo noi cu lupa si ai terminat povestea, din dezmembrari e cu risc mai ales avand in vederea vechimea farurilor

Nici cu depo nu faci afacere prea mare..stiu baieti care au avut si nu au fost prea multumiti de lumina oferita..chiar si cu kit xenon de calitate..