Jump to content

Tacanit motor 20d 184cp F11

Recommended Posts

Salut tuturor

De ceva timp am un zgomot la motor in general cand motorul este rece si se mentine si dupa ce motorul se incalzeste insa nu la fel de zgomotos .Am atasat un filmulet de pe youtube cu acelasi zgomot .Precizez masina merge bine ,trage, nu miroase la esapament,nu am erori .Poate cineva sa mai intalnit cu asa ceva. Am incercat toate tipurile de motorina insa fara rezultat.https://youtu.be/9G0n9C4hSJY

Salut tuturor

De ceva timp am un zgomot la motor in general cand motorul este rece si se mentine si dupa ce motorul se incalzeste insa nu la fel de zgomotos .Am atasat un filmulet de pe youtube cu acelasi zgomot .Precizez masina merge bine ,trage, nu miroase la esapament,nu am erori .Poate cineva sa mai intalnit cu asa ceva. Am incercat toate tipurile de motorina insa fara rezultat.https://youtu.be/9G0n9C4hSJY

lol , fix motorina era problema cand iti bate motorul , suna a distributie , nu stiu cum ai curaj sa mergi cu ea asa

• Like 1
  • Downvote 1

*Exact* prin asta am trecut si eu iarna trecuta. Am rezolvat prin schimbarea injectoarele. Daca in momentul in care țĂŁcĂŁnea, tu "pișcai" pedala de acceleratie, cel mai probabil e vorba de aceeasi problema. Acelasi motor il am si eu doar ca pe F10.

Distributia este facuta de 10000km

La mine a inceput sa bata motorul la aproximativ 1000 km dupa ce am schimbat-o la Serv. Team si cam la 500 km dupa ce mi s-a spart baia de ulei (tot din cauza lor). :rolleyes:

Daca ai ISTA, ai putea sa te uiti de curiozitate la corectiile injectoarelor intr-o dimineata. Daca ies din range-ul [-1..1], sunt sanse foarte mari ca ele sa fie problema. Oricum, si zgomotul din filmulet tot la injectoare duce. Trebuie neaparat verificate la unii care au bancuri de proba pentru asa ceva. Asta ar fi prima verificare pe care as face-o.

Am mers la un test profesional insa pana am ajuns acolo motorul sa incalzit si

nu sa mai auzea asa tare .Valorile in timp real au fost in jurul valori de 04 la toate injectoarele.Cand motorul se incalzeste zgomotul aproape insesizabil.Baiatul cu diagnoza mi-a recomandat sa ii las masina si sa puna testerul cand motorul este rece, dar nu sunt dispus sai las masina .