Jump to content

530D 2002 break, cam la cat l-as putea vinde?

hory5000

Recommended Posts

Am un BMW 530D din 2002 break si m-am gandit sa-l vand si nu stiu cam ce pret sa-i pun. Are 274.000 km, dintre care 12.000 in Romania, a fost cumparat in noiembrie 2006 din Germania. A fost masina de politie in Germania, destul de bine intretinuta, in cartea de service are revizii cam tot la 14-17.000 km. E euro3, 194 cai, cutie manuala cu 5 trepte, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice heliomate incalzite, 6 airbaguri, dublu climatronic, computer de bord, jante aliaj pe 16, tapiserie piele pe spate. Turbo-ul l-am schimbat in Germania cand am cumparat masina. Fara accidente. Vopseaua originala, are mici urme de pietricele in fata.

As vrea s-o vand si nu stiu cam ce pret sa-i pun, astept sugestii, eventual si cumparatori :blink:...

post-6340-1182788403_thumb.jpg

post-6340-1182788419_thumb.jpg

post-6340-1182788429_thumb.jpg

cum ai reusit sa iei o masina de politie??? nu stiu, daca ascunzi faptul ca a fost masina de politie poate iei undeva spre 12.000, asa... vreo 10.

252813[/snapback]

Am reusit si eu cumva. 10000 mi se pare cam putin.

Nu am cum sa ascud ca a fost de politie, in cartea de service la fiecare revizie scrie polizei service nurnberg, au service-ul lor unde isi intretin masinile....

Edited by hory5000

pai atunci nu poti sa ceri prea mult din pacate. gandeste-te ca are totusi ceva km (nu zic ca sunt multi, defapt sunt convins ca 90% din E39 diesel care sunt sh la noi au chiar mai mult) dar sunt facuti in regimuri diferite si de soferi diferiti, si nu stii cati disperati a prins masina asta, cate urmariri, si nici chestia cu niciun accident nu mi se pare asa credibila in cativa ani de politie, poate doar a fost bine reparata...

pai atunci nu poti sa ceri prea mult din pacate. gandeste-te ca are totusi ceva km (nu zic ca sunt multi, defapt sunt convins ca 90% din E39 diesel care sunt sh la noi au chiar mai mult) dar sunt facuti in regimuri diferite si de soferi diferiti, si nu stii cati disperati a prins masina asta, cate urmariri, si nici chestia cu niciun accident nu mi se pare asa credibila in cativa ani de politie, poate doar a fost bine reparata...

252949[/snapback]

probabil, oricum in cartea de service scrie toate reparatiile facute, ce s-a inlocuit, la cati km, tot, presupun ca nemtii sunt destul de corecti, nu cred sa fi ascuns ceva. Am vazut unu pe autovit tot 530 din 2002 km 230.000, avea in plus navigatie, xenon si avea si piele fata :blink: si cerea 18500, bine de la a cere pana a primi e cale lunga, dar totusi ma gandeam la un 13000...

.... Am vazut unu pe autovit tot 530 din 2002 km 230.000, avea in plus navigatie, xenon si avea si piele fata :blink: si cerea 18500....

252951[/snapback]

avea piele fata si spate.... al tau are material textil fata, si musama spate... :) are cumva pe plafon si locas pt arme?? :)

Edited by blue6

avea piele fata si spate....  al tau are material textil fata, si musama spate...  :)  are cumva pe plafon si locas pt arme??  :blink:

252991[/snapback]

sa stii ca m-am uitat in cartea tehnica si are in bancheta din spate un locas pentru arme, dar nu am reusit sa-l deschid, cine stie ce surprize gasesc pe acolo... bancheta din spate e piele, nu musama...:)

Edited by hory5000

oricum incercarea moarte n-are. poate cine ti-o cumpara ti-o va cumpara tocmai pentru ca a fost de polizei.. mai stii? :blink:

252963[/snapback]

sa stii ca e destul de interesanta masina, multi nu se prind din prima si cred ca e politia, s-a intamplat de multe ori sa-mi de prioritate prin intersectii... sau l-am auzit pe unu: "uite ba ce masina le-o dat la politie"... intoarce lumea capul dupa ea...

Edited by hory5000

Am un BMW 530D din 2002 break si m-am gandit sa-l vand si nu stiu cam ce pret sa-i pun. Are 274.000 km, dintre care 12.000 in Romania, a fost cumparat in noiembrie 2006 din Germania. A fost masina de politie in Germania, destul de bine intretinuta, in cartea de service are revizii cam tot la 14-17.000 km. E euro3, 194 cai, cutie manuala cu 5 trepte, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice heliomate incalzite, 6 airbaguri, dublu climatronic, computer de bord, jante aliaj pe 16, tapiserie piele pe spate. Turbo-ul l-am schimbat in Germania cand am cumparat masina. Fara accidente. Vopseaua originala, are mici urme de pietricele in fata.

As vrea s-o vand si nu stiu cam ce pret sa-i pun, astept sugestii, eventual si cumparatori :blink:...

252363[/snapback]

acuma vad...de unde esti din Bistrita???mai exact...