Jump to content

resetare ulei

ovidiusss

Recommended Posts

am un client cu un bmw din 2004 tip560L/NC71 530D cu motor de 2993 cm3 tip 30 6D 2 cu 160kw la care i-am schimbat uleiul la motor plus toate filtrele, cum resetez uleiul in bord??? nu merge ca la seria3...din 2002...deocamdata l-am lasat asa dar a fost omul la reprezentanta si i-au spus ca i-l reseteaza doar cu schimbul lor de ulei.......daca stie cineva daca se poate reseta si fara calculator v-as ruga tare mult sa-mi spuneti si mie sa stiu pe viitor. promit sa ajut si eu la randul meu pe altcineva la ananghie ...scuze daca am postat fara sa caut prea mult dar nu prea am timp de stat la calculator....multumesc pentru intelegere si multa bafta tuturor. :) :blink: :)

am un client cu un bmw din 2004 tip560L/NC71 530D cu motor de 2993 cm3 tip 30 6D 2 cu 160kw la care i-am schimbat uleiul la motor plus toate filtrele, cum resetez uleiul in bord??? nu merge ca la seria3...din 2002...deocamdata l-am lasat asa dar a fost omul la reprezentanta si i-au spus ca i-l reseteaza doar cu schimbul lor de ulei.......daca stie cineva daca se poate reseta si fara calculator v-as ruga tare mult sa-mi spuneti si mie sa stiu pe viitor.  promit sa ajut si eu la randul meu pe altcineva la ananghie ...scuze daca am postat fara sa caut prea mult dar nu prea am timp de stat la calculator....multumesc pentru intelegere si multa bafta tuturor. :)  :blink:  :)

252660[/snapback]

trebuie sa pui din idrive pe folderul cu setarile ptr ulei , filtre aer conditionat , placute frana fata/spate , inspectie tehnica , inspectie noxe .... etc ptr ca sa vezi clar ordinea lor .. dupa care apesi lung pe butonul de resetat km din bord si va incepe sa ti arate ce vrei sa resetezi .. ( in ordinea de pe idrive ) .. ajungi la ulei si tii din nou apasat si te intreaba reset? iei degetul si mai apesi o data . si se reseteaza uleiul asa cum a fost softat .. benzina la 25000 si unele diesel la 30000