Jump to content

E60 LCI Xenon

Benilika

Recommended Posts

Salut,

Am tot cautat pe forum dar am gasit doar un anunt de vanzare si este de mult timp.

Intrebarea mea este daca a schimbat cineva becurile xenon la E60 ?

Sunt D1S ?

De unde ati achizitionat becurile ?

Eu am unul care este putin roz si as vrea sa le schimb pe ambele.

Ca tot ai deschis postul asta, sunt curios, cam ce durata de viata are xenon-ul asta? Ma refer la cele din fabrica.

Tu pe E60 le ai pe alea din fabrica? Cati ani au?

Eu am un F10 LCI si am vazut ca e foarte foarte greu sa ajungi sa schimbi becul.

Ca tot ai deschis postul asta, sunt curios, cam ce durata de viata are xenon-ul asta? Ma refer la cele din fabrica.

Tu pe E60 le ai pe alea din fabrica? Cati ani au?

Eu am un F10 LCI si am vazut ca e foarte foarte greu sa ajungi sa schimbi becul.

Masina mea este 06.2008

Cel din dreapta este roz deja si cel din stanga este "normal" dar parca nu sunt multumit de lumina pe care o dau.

Deci are destui ani dar vroiam sa vad daca si-a luat cineva D1S si de unde

Masina mea este 06.2008

Cel din dreapta este roz deja si cel din stanga este "normal" dar parca nu sunt multumit de lumina pe care o dau.

Deci are destui ani dar vroiam sa vad daca si-a luat cineva D1S si de unde

11 ani pentru o pereche de xenon... e ceva :)

In cazul asta nici nu ma ingrijorez ca s-ar putea arde in viitorul apropriat.

Depinde cat mergi noaptea, normal. Pana in 10 ani as zice ca e ok.

@ Benilika Nu gasesti pe emag sau la magazinele auto? Eu as merge pe o marca consacrata, sa ai si garantie.

Acum cautam pe net dar am gasit OSRAM si la 400 ron si la 900 ron ... unele au in descriere LASER XENARC bla bla bla

Oare sa fie asa mare diferenta intre alea de 400 si alea de 900 ?

Vad eu ce imi iau zilele astea

Salut, toate becurile Xenon D1S pe care le-am cumparat, le-am luat de aici https://www.lichtex.de/en/xenon-light-bulb-bombila-lamp/d1s-fitting/ . Le dai VIN_ul baietilor si iti trimit exact ce ai tu nevoie. Platesti 20 euro transport prin DHL, dar nu-ti faci griji. Preturile sunt ft ok pt calitatea pe care o ofera.

Uite si o promotie ca lumea: https://www.lichtex.de/en/xenon-bulb-xenon-burner-xenon-bulb-d1s-d2s-d3s-d4s-d1r-d2r-d3r-d4r-4300k-5000k-6000k/d1s-jack/osram-d1s-66144cbi-xenarc-coolblue-intense-xenon-burners/a-661444/

Sper sa nu se considere reclama, vreau doar sa ajut un coleg!

Edited by six in line
  • Like 1

Becul xenon are o durata de viata de 2500-3000 ore functionare. Spre deosebire de halogen nu se arde direct ca un halogen, dar ii scade intensitatea..

Eu le-am schimbat de curand pt ca cele vechi (probabil erau cele originale) luminau mai slab decat farurile de pe Logan. Am ales Philips Xtreme Vision care sunt ca cele originale (4300k). D1S este ~380 lei.

• Like 1