Jump to content

interfata multimedia e60

Recommended Posts

salutare.caut si eu acest tip de interfata multimedia pt e60.Am sanse sa gasesc in Romania acest tip?A avut cineva modelul acesta?Sunt foarte multe tipuri de interfete pt e60 dar unele au niste chestii in plus fata de altele.As vrea aceasta interfata pt ca e singura care are pip.

Asta face:

alte interfete nu stiu sa faca asa ceva...de asta caut fix modelu acesta.

multumesc

post-91603-0-78827200-1559257304_thumb.jpg

Edited by Gordon93

din ce am inteles aceasta interfata merge din i-driveul masinii si din comenzile de pe volan si nu-ti mai trebuie telecomenzi auxiliare si alte porcarii,de asta e super tare.Mi-as dori si eu aceasta interfata .

Si-mi place ca pe AUX iti arata si navigatia in partea dreapta a masinii.Pe alte interfete nu arata asta.

Edited by Gordon93
  • Like 1
  • Downvote 1

Nu e deloc "super tare" in 2019... poate era acum 10 ani cand a aparut! Rezolutie la fel de slaba, fara internet, fara USB, fara aplicatii, fara multe, multe, multe. Orice navigatie Android actuala este 100 de clase peste, atat ca rezolutie, functionalitate... comenzile de pe volan merg impecabil, la fel si roata si butonul iDrive, fara telecomanda etc.

Poti sa vezi "ce face" sau mai bine zis, ce nu face, aici https://car-solutions.com/en/video-interface-for-bmw-1-3-5-6-x5-x6-series-with-pip-function-idrive-support.php

Edited by DJ Allexinno

Nu e deloc "super tare" in 2019... poate era acum 10 ani cand a aparut! Rezolutie la fel de slaba, fara internet, fara USB, fara aplicatii, fara multe, multe, multe. Orice navigatie Android actuala este 100 de clase peste, atat ca rezolutie, functionalitate... comenzile de pe volan merg impecabil, la fel si roata si butonul iDrive, fara telecomanda etc.

Poti sa vezi "ce face" sau mai bine zis, ce nu face, aici https://car-solutions.com/en/video-interface-for-bmw-1-3-5-6-x5-x6-series-with-pip-function-idrive-support.php

te cred ca sunt solutii o gramada in 2019 cu android,dar eu am CCC,si pt CCC e cea mai buna optiune acea interf.Ca sa trec la android trebuie sa schimb cu totu navi,si sincer nu prea mai vreau,pt. ca mai am si altele de facut la masina cata vreme o mai tin.mersi oricum

probabil ca o sa iau in considerare si alternativa asta,dar multi spun ca dupa un timp alea android crapa la partea de touch.Nu sunt asa de rezistente in timp ca astea oe.

Edited by Gordon93

1. Pretul acelei interfete video vs Android este cam acelasi. Nu stau sa enumar cate nu stie sa faca interfata video vs Android...

2. Nu schimbi nici un CCC ca sa faci upgrade la Android!!! Se schimba doar ecranul; in locul ecranului vechi, vine montata unitatea Android, care se conecteaza la unitatea masinii. Pastrezi ecranul original iar cand vinzi masina, il poti pune la loc si poti vinde separat Androidul.

3. Am Android de aproape 2 ani si functioneaza impecabil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

1. Pretul acelei interfete video vs Android este cam acelasi.

cum poti afirma asa ceva ca e cam acelasi pret?pe olx o unitate android se vinde in jur de 2000-2500 de lei,iar acea interfata e 220$

cum poti afirma asa ceva ca e cam acelasi pret?pe olx o unitate android se vinde in jur de 2000-2500 de lei,iar acea interfata e 220$

Cu mare usurinta pot sa afirm asta! :))

Android, transport gratuit din Germania, taxe vamale 0, ajunge in maxim 7 zile direct acasa prin curier, 1.320 lei (310$) https://www.aliexpress.com/item/32842755593.html?spm=2114.search0104.3.1.30393167fWXj0B&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_4_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10304_10307_10820_10301_10821_537_536%2Csearchweb201603_52%2CppcSwitch_0&algo_expid=08aded04-a381-4c3c-9ae1-31dea486ead7-0&algo_pvid=08aded04-a381-4c3c-9ae1-31dea486ead7

Interfata vietii, 220$, transport minim 40$ ca sa ajunga din SUA in 7 zile in Romania, platesti la vama TVA 19% din suma plus 3.3% taxe vamale la toata valoarea... fa tu un calcul la cat te ajunge :)

Sunetul din chinezarie se baga in AUX-ul unitatii originale ?

Nu se baga nicio mufa in AUX! Cand conectezi unitatea Android prin mufele ce iti vin o data cu ea, se conecteaza automat si sunetul. Trebuie sa ai activata functia AUX in CCC, dar fizic, nu bagi niciun cablu in mufa AUX.

Edited by DJ Allexinno

Nu se baga nicio mufa in AUX! Cand conectezi unitatea Android prin mufele ce iti vin o data cu ea, se conecteaza automat si sunetul. Trebuie sa ai activata functia AUX in CCC, dar fizic, nu bagi niciun cablu in mufa AUX.

Deci muzica este prin AUX, calitatea va fi mult mai slaba fata de OEM, clar.

Nu poti avea aceeasi fidelitate prin AUX.

• Like 1

la unitatea android ai functie de screen mirroring de pe telefon ?

Da, are.

salut, e vreo diferenta intre cele pentru E60 si cele pentru E90 ?

Singura diferenta e la cabluri si mufe. Ii spui vanzatorului ce tip de navigatie ai pe masina iar el iti trimite cablurile potrivite.

Deci muzica este prin AUX, calitatea va fi mult mai slaba fata de OEM, clar.

Nu poti avea aceeasi fidelitate prin AUX.

Nu este deloc mai slaba, este la fel ca orice sursa... doar ca sunt diferente de volum; nu trebuie sa setezi navigatia Android la volum maxim, asta ca sa nu ai distorsiuni.

Daca e sa vorbim in termeni tehnici, este folosit acelasi tip de preu (preamplificator) pt toate tipurile de semnal. Daca ai avut vreun amplificator sau mixer cu mai multe intrari, probabil ai observat ca se aude la fel pe intrarea CD, AUX ori Line Input.

Am mai explicat si in alte posturi... aici vorbesc despre AUX conectat DIRECT prin cablurile navigatiei Android. Mufa AUX din cotiera, are problemele ei si intradevar se aude mult mai prost datorita unui condensator si unei rezistente ce sunt montate acolo. Dar in mod normal, navigatia Android NU se leaga la acea mufa... are semnalul ei direct cu navigatia masinii.

Edited by DJ Allexinno