Jump to content

combustibil recomandat 525,3000,204 hp

Razvan Silaghi

Recommended Posts

Hi,

Ce imi recomandati pt un BMW 525d,motor 3000,204 hp?

Pana acuma am bagat de la OMW varianta Maxxmotion....dar am auzit ca nu ar fi chiar....

Mersi!

Eu am vorbit cu directorul de la BMW Auto Cobalcescu Pitesti, om care are experienta > de 20 de ani printre BMW si imi este si prieten.

Mi-a spus asa, OMV, Mol si Rompetrol au motorina buna numai ca la OMV si Mol este foarte uscata iar la Rompetrol este mai uleioasa. Asadar, iti recomand sa alternezi. Un plin de la OMV sau Mol apoi un plin de la Rompetrol.

Off-topic: 525 are defapt motor 2.0 bi-turbo.

520 - 2.0 cu o turbina si 4 cilindrii

525 - 2.0 bi-turbo si 4 cilindrii

530 - 3.0 cu o turbina si 6 cilindrii in linie

535 - 3.0 bi-turbo si 6 cilindrii in linie

...

550 - 3.0 quad-turbo si 6 cilindrii in linie

M5 - 4.4 bi-turbo si 8 cilindrii in V

Eu asa stiu, poate ma insel

Edited by Drey

Eu am vorbit cu directorul de la BMW Auto Cobalcescu Pitesti, om care are experienta > de 20 de ani printre BMW si imi este si prieten.

Mi-a spus asa, OMV, Mol si Rompetrol au motorina buna numai ca la OMV si Mol este foarte uscata iar la Rompetrol este mai uleioasa. Asadar, iti recomand sa alternezi. Un plin de la OMV sau Mol apoi un plin de la Rompetrol.

Off-topic: 525 are defapt motor 2.0 cu 2 turbine.

520 - 2.0 cu o turbina

525 - 2.0 cu 2 turbine

530 - 3.0 cu o turbina

535 - 3.0 cu 2 turbine

...

550 - 3.0 cu 4 turbine

Eu asa stiu, poate ma insel

525d mai vechi (2011 sau chiar si 2011 daca nu ma insel) are motor de 3 mii ca si cilindree

Mi-a spus asa, OMV, Mol si Rompetrol au motorina buna numai ca la OMV si Mol este foarte uscata iar la Rompetrol este mai uleioasa.

Eu bag doar Rompetrol, din acelasi motiv. Uscaciunea de care zici, tocmai ca previne o ungere (mai) buna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.