Jump to content

butoane bord , inele cromate

Recommended Posts

Am desfacut bordul si am obs. ca cele 2 butoane sunt rupte, nu merge sa resetez km cel mic , iar de la butonul din dreapta pot doar sa reglez ora. Am vazut ca se mai poate face ceva , in afara de cele 2 contacte pentru reglat ora mai are unul care prin se actioneaza prin apasare(ce anume face ??).......De unde gasesc cele 2 butoane ?? (noi sh , nu conteaza)...Daca tot mai demontez o data m-am gandit sa-i pun si inele cromate , unde gasesc ??

din pacate nu cred ca vei gasi butoanele separat, doar la dezmembrari

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...316&hg=62&fg=05

inele cromate sunt de vanzare pe forum, vezi la "mica publicitate"

254853[/snapback]

Am inteles cu butoanele , totusi daca cineva desface bordul curind (pt. a pune inele cromate de ex.) vreau o poza cu butoanele sa vad cum erau originale , poate fac vreo ''improvizatie''.

• 2 weeks later...
Revin cu rugamintea de a posta o poza cu cele 2 butoane din bord , daca desface cineva bordul,stiu eu cum am mai spus pentru a pune inele cromate..etc. Daca stie cineva de unde as putea cumpara ar fi super...

257551[/snapback]

uita-te la sectiunea tuning topicul schimbare leduri bord la un 320d din 2001 ca sunt jde poze cu bordul si butoanele

• 1 month later...
Chiar nimeni nu s-a lovit de problema asta ??....Sunt din provincie si de aceea apelez la ajutorul vostru , am 2 magazine de piese in oras insa nu prea se pricep .....

254842[/snapback]

Am aceeasi problema cu butoanele (pinii aia ) ai reusit sa gasesti butoanele alea sau sa improvizezi ceva?

cred ca solutia e sa cumparam un bord SH cu butoane bune care e pe la 100 E din cate stiu

merci anticipat pentru un raspuns

Revin cu rugamintea de a posta o poza cu cele 2 butoane din bord , daca desface cineva bordul,stiu eu cum am mai spus pentru a pune inele cromate..etc. Daca stie cineva de unde as putea cumpara ar fi super...

257551[/snapback]

in caz ca nu ai gasit pozele inca:

http://img74.imageshack.us/my.php?image=poza18qj2.jpg

http://img84.imageshack.us/my.php?image=poza17yu9.jpg

Am incercat o improvizatie doar la cel din stanga...pana acum a tinut insa totusi vreau sa la schimb......de la cel din dreapta ce poti face prin apasare ??(prin rotire stiu ca se regleaza ora).

270636[/snapback]

Prin apasare din cate stiu schimbi ora intre 12 ore(AM PM) sau 24 ore si la temperatura parca intre Fahrenheit si Celsius

Bine ca merge o improvizatie momentan dar caut un bord SH poate gasesc