Jump to content

Verificare gratuita

verssatu

Recommended Posts

"Vino la Service-ul Automobile Bavaria din Otopeni pentru o verificare gratuitĂŁ."

Pregãteºte-te pentru vacanÞã alãturi de partenerul tãu BMW.

BMW Summer Check include verificarea articulaĂžiilor, verificarea sistemului de frânare, verificarea sistemului de aer condiĂžionat, verificarea sistemului de lumini Âşi reglare a farurilor. Ăn lunile iunie Âşi iulie oferta este valabilĂŁ fĂŁrĂŁ programare.

Sediul Automobile Bavaria din Otopeni este situat pe ÂŞoseaua de CenturĂŁ (Str. Horea, CloÂşca Âşi CriÂşan nr. 17), iar numĂŁrul de contact este 021-352 04 14/15. "

http://www.bmw-bavaria.ro/bmwro/ro/index_narrowband.html

"Vino la Service-ul Automobile Bavaria din Otopeni pentru o verificare gratuitĂŁ."

Pregãteºte-te pentru vacanÞã alãturi de partenerul tãu BMW.

BMW Summer Check include verificarea articulaĂžiilor, verificarea sistemului de frânare, verificarea sistemului de aer condiĂžionat, verificarea sistemului de lumini Âşi reglare a farurilor. Ăn lunile iunie Âşi iulie oferta este valabilĂŁ fĂŁrĂŁ programare.

Sediul Automobile Bavaria din Otopeni este situat pe ÂŞoseaua de CenturĂŁ (Str. Horea, CloÂşca Âşi CriÂşan nr. 17), iar numĂŁrul de contact este 021-352 04 14/15. "

http://www.bmw-bavaria.ro/bmwro/ro/index_narrowband.html

253682[/snapback]

mesi mult!

Am sunat acum si au zis ca e complet gratuit, si ca trebuie platit doar daca tre sa completeze cu freon la instalatia de aer conditionat.

LE: au zis sa nu ma duc azi (vineri), si sa incerc luni

Edited by cos

Am sunat acum si au zis ca e complet gratuit, si ca trebuie platit doar daca tre sa completeze cu freon la instalatia de aer conditionat.

LE: au zis sa nu ma duc azi (vineri), si sa incerc luni

253966[/snapback]

pai e super bine asa ...free check ..de ce nu ! :blink:

si eu o sa ma duc la o verificare ..pana la urma trebuie programare sau nu ?

am fost pe 11.07 pe la 3 si la 4:15 am plecat cu verificarea facuta si fara sa dau un leu!

daca trebuie freon in instalatia de AC tre sa platesti pt ca ti-l completeaza

in rest daca mai trebuie ceva te intreba daca vrei: mie imi trebuiau 500g ulei (ei au zis 1 l) si m-ai intrebat daca vreau sa-l completeze

Deci e OK

MERGETI FRATILOR LA SUMMER CHECK!

PS: am de schimbat 2 bucse pe fata!

Am fost astazi la verificarea gratuita si dupa vreo ora de asteptat a iesit cel ce bagase masina in service si mi-a spus ca totul e ok cu exceptia freonului care e cam putin si ar mai trebui completat cu 400 ml. Nu am completat.

Pe drum am observat ca aer conditionat mai intra doar prin fanta stanga din cele doua centrale si pe cea de langa geamul de la sofer. Pe celelalte 2 intra aer de afara. Sa fie din cauza ca intr-adevar mai trebuie freon sau au "lucrat" baietii finut?

Am fost astazi la verificarea gratuita si dupa vreo ora de asteptat a iesit cel ce bagase masina in service si mi-a spus ca totul e ok cu exceptia freonului care e cam putin si ar mai trebui completat cu 400 ml. Nu am completat.

Pe drum am observat ca aer conditionat mai intra doar prin fanta stanga din cele doua centrale si pe cea de langa geamul de la sofer. Pe celelalte 2 intra aer de afara. Sa fie din cauza ca intr-adevar mai trebuie freon sau au "lucrat" baietii finut?

259304[/snapback]

cred ca promotia asta e facuta sa isi mai faca baietii bani din incarcarea cu freon... :blink:

am fost si eu la verificare... am fodt in urma cu vreo 3 sapt la AB baneasa si voiam sa verific daca coincid in "diagnosticele". bineinteles....yok...in baneasa mi-au spus ca ar fi un oarecare joc la brate fata (toate).... la otopeni cica bielete.... care le-am schimbat anu trecut. in schimb nu mi-au spus ca tre sa completez cu freon.... era culmea ca abia il verificasem.

Am fost si eu la verificarea gratuita si dupa o asteptare infernala de 4 ore am plekat cum am venit adik nelamurit.Diagnosticul pe care mi lau dat a fost cam dubios,pt k miau zis sa schimb bieletele de directie pe care le schimbasem nu cu mult timp in urma.Acum o sa le schimb din nou sa vdm daca iese ceva

• 2 weeks later...
cred ca promotia asta e facuta sa isi mai faca baietii bani din incarcarea cu freon... :blink:

259481[/snapback]

Am facut completarea cu freon la masina. In urma testului aparatul mi-a gasit doar 135 mg freon in instalatie din 700 cat trebuie sa aiba. Raman la banuiala ca mi-au tras din freon la Bavaria pentru ca inainte sa merg la ei la revizia gratuita racea destul de bine.

Fost-am si eu lunea trecuta. Pe centura. Sosit la ora 8:30, plecat pe la 14. De ce , nu ma intrebati! :blink:

Concluzii:

1. Ambreiajul are inceput de sfarsit ( stiam :) :) )

2. Bieleta dreapta fata ( de cand am dat intr-o groapa cred, cand mergeam la mare :D , de am facut praf si janta), trebuie inlocuita;

3. Restul e super OK! :) :)

4. Au stat 2 ore la diagnoza numai la motor... perfecta stare!!! ( normal cu uleiul schimbat la fiecare 7000 km)

Dat comanda de piese azi, sa vedem cat dureaza.... :)

Fost-am si eu lunea trecuta. Pe centura. Sosit la ora 8:30, plecat pe la 14. De ce , nu ma intrebati! :)

Concluzii:

1. Ambreiajul are inceput de sfarsit ( stiam  )

2. Bieleta dreapta fata ( de cand am dat intr-o groapa cred, cand mergeam la mare :D , de am facut praf si janta), trebuie inlocuita;

3. Restul e super OK!

4. Au stat 2 ore la diagnoza numai la motor... perfecta stare!!! ( normal cu uleiul  schimbat la fiecare 7000 km)

Dat comanda de piese azi, sa vedem cat dureaza.... :)

268024[/snapback]

intr-o groapa zici...ha?

:) :) :)

si bieleta dc trebe? e indoita?...

a...pai uleiul las' ca ti-l schimbi cand o sa te cheme pt ambreiaj.. :blink:

intr-o groapa zici...ha?

:)  :)  :)

si bieleta dc trebe? e indoita?...

a...pai uleiul las' ca ti-l schimbi cand o sa te cheme pt ambreiaj.. :blink:

269372[/snapback]

Bine, bine , nu era groapa , era bordura na!! :) :D

Bieleta e cam naspa, nu stiu din ce cauza dar tot aia stanga fata , asa ca.... :)